Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги покупки житла в новобудовах

Автор: Vladislav
16.01.2018 02:06

Згодом, в житті кожної людини трапляється момент, коли потрібно купувати власне житло. Після того, як людина довгий час поневірявся по знімних квартирах, він розуміється, що краще власного житла немає і не буде. Однак, існує кілька особливостей і небезпек, які зустрічаються на шляху покупця своєї першої квартири.

В першу чергу, це шахраї. Шахраїв зараз дуже багато. Якщо ви коли-небудь дивилися новини по телевізору або читали в інтернеті, то ви, напевно, чули про чорних ріелторів. Ви збираєтеся купувати квартиру і знаходите ріелтора, який і повинен підбирати для вас квартиру. Він відразу ж пропонує «ідеальний» варіант. Низька ціна, тричі євроремонт, документи можна оформити за кілька днів і ви дуже цьому раді. Ви все оформляєте і йдете в свою нову квартиру. Там ви переконуєтеся, що крім вас, квартиру продали ще кільком особам, які будуть довго роздумувати над цією темою. Схема проста - ви знімаєте квартиру, друкуєте більш-менш схожі документи і знаходите знайомого нотаріус, який, швидше за все, має підроблену печатку. Саме тому, для багатьох краще купити квартиру в новобудові і у цього є кілька переваг.

Надійність

Багато хто чув про пайовиків. Це люди, які вкладаються в будівництво будинку. Але їх часто обманюють і це велика проблема. Тому багато підрядники стали робити трохи по-іншому. Вони спочатку будують будинок, а потім продають в ньому квартири. Купити квартири від забудовника в Crystal Avenue можна за посиланням crystal-avenue.com.ua, в елітному житловому комплексі з комунікаціями і всіма зручностями. Якщо ви купуєте квартиру таким чином, ви можете бути повністю впевненим у тому, що вас ніхто не обдурить. Ви будете купувати житло від компанії, яка будинок і побудувала, а це означає, що не буде ніяких ріелторів тощо.

Начинка

Як відомо, багато людей купують квартири на вторинному ринку. Зазвичай продають квартири, які будувалися ще в початку другої половини двадцятого століття. Тобто, їм вже близько півстоліття. У них давно застаріла проводка. На даний момент, взагалі заборонено проводити алюмінієву проводку, тому що вона не дуже безпечна. А вона проведена у всіх старих будинках. Те ж саме стосується і сантехніки і газового проводу. У новому будинку буде все нове. Гарна, мідна проводка, якісна сантехніка та газопровід.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99