Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які переваги має позика онлайн на Ківі

Автор: Vladislav
11.01.2018 00:22

Якщо ви - учасник платіжної електронної системи, значить, ви, хоча б раз у житті думали про те, як отримати позику на Ківі, і які переваги має цей вид кредиту перед звичайним. Насправді отримати таку позичку дуже просто, і для цього вам не доведеться навіть покидати будинок або офіс.

Позика онлайн на ківі має масу переваг. В першу чергу це простота оформлення кредитного договору. Якщо в звичайному банку від потенційного позичальника можуть зажадати довідки про доходи, поручителів або заставу, то тут справа йде трохи інакше. Все що потрібно - це зареєструватися в зазначеній платіжній системі (відзначимо, що брати кредит має право тільки повнолітня особа).

Интересная подборка 4 лучших МФО, которые выдают кредиты на киви кошелек: Где получить кредит на киви кошелек онлайн без паспорта.

Вивчивши дані, зазначені потенційним позичальником, а також його щомісячний оборот, кредитор приймає рішення про видачу позики. Сума позики при цьому варіюється в різних межах, вона може бути як невеликий, приміром, виданої «до зарплати», або великої, котра видається на особисті потреби.

На сьогоднішній день займ на QIWI надають багато фізичні або юридичні особи, зареєстровані в даній платіжній системі. І це, безсумнівно, є додатковим плюсом. Так, у позичальника більше шансів отримати позику і менше ймовірності наштовхнутися на відмову. У кожного позичальника свої умови кредитування, і клієнт може вибрати те, що йому підходить найбільше.

Після того, як заявка схвалена, необхідна сума в електронній валюті зараховується на вказаний електронний гаманець. Ви можете вивести гроші на карту, і витрачати на свій розсуд, або розплачуватися валютою в інтернет-магазинах. Кошти зараховуються на рахунок клієнта миттєво. Щоб повернути борг, просто поповните електронний гаманець кредитора у встановлені терміни.

Ще однією перевагою такого виду кредитування є те, що позичити гроші можна в будь-який час доби, навіть у вихідні і свята. Навряд чи, що інша кредитна організація зможе похвалитися такою високою швидкістю обслуговування.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99