Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бухгалтерський аутсорсинг

Автор: Vladislav
05.12.2017 22:36

На нашому ринку бухгалтерський аутсорсинг з'явився зовсім недавно, але за короткий час став популярною послугою і зміг отримати велике поширення. Сьогодні немає необхідності мати в штаті компанії свого бухгалтера, так як аутсорсинг дозволяє відкривати нові горизонти для всіх видів підприємницької діяльності.

Переваги

Коли йдеться про бухгалтерский аутсорсинг в Екатеринбурге, то мається на увазі найм кваліфікованого бухгалтера. Зараз існують компанії, які займаються цією діяльністю і вони мають можливість надавати професійні послуги з ведення бухгалтерської звітності. Тут не потрібно витрачати багато часу для того щоб знайти досвідченого у всіх питаннях бухгалтера, але і до того ж можна отримати багато переваг:

Першим плюсом є значне зниження витрат. Купівля програмного забезпечення, заробітна плата, навчання - це все залишилося в минулому. Компанія, що пропонує послуги аутсорсингу має не тільки добре розвинену інфраструктуру, але у неї є і власні технології з ведення бухобліку. Якщо говорити про ціну на цей вид послуг, то така фірма допоможе в значній мірі знизити вашу податкову базу і інші витрати.

Друга перевага - це те, що не потрібно буде брати в штат нового працівника, створювати йому певні умови для роботи і давати при цьому випробувальний термін. Бухгалтер, який займається такою роботою за договором, є професіоналом і завжди буде правильно виконувати свої обов'язки. Тут варто відзначити і те, що компанії надають послуги з бухгалтерського аутсорсингу за свій рахунок, часто відправляють своїх фахівців для підвищення кваліфікації.

Третім плюсом є те, що компанія веде справи протягом року без відпусток і лікарняних. Для вашої організації в даному випадку є можливість мінімізувати ризики штрафів.

Як замовляється бухгалтерський аутсорсинг?

Такий новий вид бухгалтерії необхідний, перш за все, тим компаніям, які зіткнулися з різними проблемами з підготовки штатних бухгалтерів. Як правило, у таких співробітників немає потрібної кваліфікації в тих питаннях, які стосуються міжнародного права. Зараз аутсорсинг включає в себе різні аспекти ведення всіх видів обліку, а також і управління фінансовими засобами. Аутсорсинг має велике відміну з приватною особою, так як тут є тривалий період співпраці з певною фірмою.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99