Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке аутсорсинг бухгалтерії?

Автор: Vladislav
11.11.2017 15:36

Ведення бухгалтерських послуг через спеціалізовані автоматизовані сервіси - явище, яке все частіше зустрічається у багатьох організаціях. У чому ж полягає перевага аутсорсингу в порівнянні зі штатним бухгалтером?

Світова практика давно прийшла до передачі деяких сервісних функцій - наприклад, ведення бухобліку або IT-супроводу на аутсорсинг. У цьому випадку діяльність ведеться спеціалізується на цьому компанією на підставі договору на надання бухгалтерських послуг. Відповідальність за ведення обліку і складання звітності згідно з нормами закону залишається на директора, але роботу роблять залучені професіонали. Це допомагає розвантажити бізнес від невластивих йому функцій і зосередити всі сили на розвиток. При цьому спеціалізація на веденні одного виду послуг, такому, як бухгалтерське обслуговування, допомагає зробити його якіснішим. Співробітники компанії постійно підвищують свою кваліфікацію і готові в будь-який момент надати консультування з питань оптимізації податків, відповідності нормативної бази організації останнім вимогам закону, що дозволяє робити бізнес ефективніше і безпечніше, захищаючи від додаткових перевірок фіскалів.

До речі, на сайті euracons.com.ua/buh-uchet ви можете замовити ведення бухгалтерії, яке здійснюють справжні спеціалісти швидко та професійно.

Особливості обслуговування ТОВ і переваги аутсорсингу бухгалтерії організацій

Якщо ви передаєте бухгалтерію своєї організації до аутсорсингової компанії, можливі три варіанти взаємодії:

  • У штаті компанії є головний бухгалтер, який здійснює координацію всіх робіт.
  • На аутсорсинг надходить один з напрямків компанії (наприклад, зарплатний або кадровий облік).
  • Аутсорсинг бухгалтерії повністю замінює весь відділ бухгалтерії підприємства.

В останньому випадку в штаті організації може і не бути такого відділу, як бухгалтерія, і такого фахівця, як головний бухгалтер. Всі функції штатного бухгалтера виконуються залученими фахівцями. При цьому не потрібно створення додаткових робочих місць, фахівці працюють у себе в офісі. Крім того, всі вони взаємозамінні: ви навіть не помітите, як хтось із співробітників аутсорсингової компанії відправився у відпустку або пішов на лікарняний. Робота з організацією йде безперервно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99