Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому так корисний відпочинок на морі?

Автор: Vladislav
05.11.2017 15:37

Для більшості людей відпустку, якщо вони отримують його в літній період, нерозривно пов'язаний з поїздкою на морське узбережжя. Чудова погода, тепле море та свіжий ласкавий бриз - все це чудово підходить як для відпочинку в будь-якому санаторії або пансіонаті, так і для улюбленого багатьма "дикого" відпочинку в наметовому містечку або кемпінгу. Але найбільшою перевагою поїздки на море є те, що кожен отримує відмінну можливість не тільки відпочити і відновити сили, а й оздоровити свій організм. Якщо ви не знаєте, чому відпочинок на морському узбережжі так корисний для здоров'я, вам слід обов'язково ознайомитися з даним матеріалом.

Між іншим, вас можуть зацікавити поездки на море в Кирилловку, детальніше про які ви можете дізнатися на сайті iz-dnepra-na-more.dp.ua просто зараз.

У чому полягає цілющий потенціал морської води?

Купання в морі незрівнянно корисніше, а також набагато благотворніше позначається на нашому здоров'ї, ніж купання в будь-якому іншому природному водоймищі. Вся справа в унікальному складі морської води, в якій міститься понад сто мікроелементів і різних мінеральних сполук, що представляють величезну цінність для людського організму. Саме тому купання в морській воді, особливо якщо на море коштує сприятлива погода, так корисно для всіх, у кого є постійні проблеми з опорно-руховим апаратом, а стан нігтів і шкірного покриву залишає бажати кращого. Також фахівці сходяться на думці, що відпочинок на морському узбережжі і регулярне купання в морі має такі переваги:

Підвищується захисний потенціал організму. Давно встановлено, що морська вода і свіже морське повітря сприяють зміцненню імунітету, внаслідок чого людина стає менш сприйнятливим до збудників різних захворювань. Саме тому після проведеного на морському узбережжі відпустки ми повертаємося повними сил, починаємо набагато рідше хворіти, а продуктивність нашої праці значно зростає. Це пояснюється тим, що в морській воді в надлишку міститься йод, який необхідний для нашої щитовидної залози, цілком відповідає за вироблення найважливіших гормонів, що забезпечують ефективність роботи як імунної, так і інших життєво важливих систем організму.

Також завдяки зазначеному вище хімічному елементу значно поліпшуються так звані реологічні властивості крові, а рівень міститься в ній холестерину помітно знижується. Все це сприяє нормалізації мозкового кровообігу, що попереджає ішемію тканин мозку, внаслідок чого значно поліпшується мозкова діяльність, відновлюється пам'ять, а також підвищується концентрація уваги. Тільки будьте обережні, якщо прогноз погоди обіцяє різке підвищення температури повітря, адже в такі дні купання в морі може принести більше шкоди, ніж користі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99