Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги будівництва одноповерхового будинку

Автор: Vladislav
05.09.2017 01:09

Багато громадян перед тим як проектувати свій власний котедж не знають, якому варіанту віддати вибір - одноповерховому або споруді в два (три) поверхи? Безумовно, всі вони бажають звести комфортний, економний і естетичний будинок, в якому людина зі своєю сім'єю буде жити щасливо довгий час і в повному затишку.

Як і всі на нашій планеті, одноповерхові будинки так само як і вдома в кілька поверхів мають як свої переваги, так і деякими недоліками. До очевидних переваг будівництва одноповерхових будинків можна віднести те, що подібний будинок не має сходів, які забирають деяку площу і здатні ускладнювати пересування по ньому. Більш того, пересуватися по сходах, будь вона сконструйована з максимальним дотриманням норм з безпеки, досить небезпечно і важко, особливо, це стосується людей похилого віку і маленьким дітям, так і людям в самому розквіті сил не принесе задоволення кілька разів за день підніматися і спускатися за нею. До того ж естетична і зручна сходи обійдеться кожному в чималу суму.

До речі, проект одноэтажного дома ви можете замовити на сайті dom4m.com.ua швидко та вигідно!

Також одноповерхові будинки мають меншу поверхнею стін, а, значить, ви заощадите оздоблювальний матеріал. В одноповерховому будову відсутня міжповерхове перекриття, що теж серйозна економія. У такому будинку буде менше число санвузлів, а повітря в ньому більш свіжий, ніж в будинках з декількома поверхами, так як «використані» повітряні маси піднімаються вгору і скупчуються потім на верхніх поверхах. Якщо будинок звести з усіма необхідними захисними конструкціями (підлога, стіни, дах), то одноповерховий будинок стане до 10% тепліше двоповерхового і на 17% - триповерхового. Такий будинок швидше, вигідніше не тільки зводити, а й експлуатувати.

Варто відзначити, що одноповерхові будинки з площею понад 150 м2 важче проектувати. Також не завжди вдається комфортно розмістити всі приміщення в одноповерхових будинках, які мають прямокутною формою і такі будови, доводиться виконувати з більш складними формами, що несе додаткові витрати. З іншого боку, як правило, подібні будинки зі складною формою найчастіше володіють прекрасними архітектурними характеристиками. Ще в одноповерховому будинку з великою площею не вдасться обійтися без наявності в ньому довгого коридору.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99