Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вертикальні ємності і резервуари зі сталі

Автор: Vladislav
06.09.2017 15:27

Резервуари представляють собою ємності, призначені для накопичення, зберігання та подачі середовищ, що знаходяться в рідкому, сипучому або зрідженому під тиском стані. Бувають відкритого і закритого типу з герметичною кришкою.

       Класифікація резервуарів:

  • за типом розташування диференціюються на підземні і наземні моделі;
  • за типом орієнтації - горизонтальні, вертикальні і сферичні;
  • за внутрішньою будовою - одностінні та двостінні, секційні на дві і більше камери;
  • за матеріалом виготовлення - жорсткі і гнучкі конструкції;
  • по можливості транспортування - стаціонарні, плаваючі, що перевозяться і переносяться.

До речі, якщо вас цікавить производство емкостей, ви можете зайти на сайт zaopem.ru, на якому є більше детальнішої інформації.

Вертикальні ємності і резервуари зі сталі (РВС) і їх особливості

Вертикальні резервуари є найбільш поширеними видами ємностей для прийому, зберігання і роздачі рідких продуктів. Їх безсумнівними перевагами є:

  • економія виробничої території;
  • великі обсяги (до 50000 м3);
  • природне тиск при подачі матеріалу через нижній клапан;
  • стійкість, завдяки якій вертикальних конструкцій не потрібні додаткові кріплення, що значно спрощує монтаж;
  • міцність, стійкість до негативних факторів зовнішнього середовища і можливість ремонту в порівнянні з полімерними аналогами.

Основні сфери застосування вертикальних ємностей і резервуарів зі сталі - нафтопереробка, хімічне виробництво, енергетика, протипожежні системи, сільське господарство, транспорт. Фактично всі галузі, які потребують запаси паливно-мастильних матеріалів, мінеральних добрив, хімічних реагентів і води.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99