Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основи просування сайту

Автор: Vladislav
02.07.2017 14:42

Сьогодні створити сайт не так вже й складно, як наприклад 10 років назад, проте без належного просування він не буде давати ніякого результату. Так що ж таке просування і навіщо воно потрібне? Що б на сайт приходили відвідувачі, його потрібно розвивати. Комплекс заходів, спрямований на поліпшення видимості сайту в пошукових системах, називається пошуковим просуванням.

Потрібно розуміти, що чим вище майданчик ранжируется в пошуку за різними ключовими запитами, тим більше буде відвідувачів сайту, а значить вийде витягти більше прибутку з реклами. Якщо узагальнити, то пошукове продвижение сайта в Одессе досягається за допомогою зовнішньої і внутрішньої оптимізації. Зовнішня оптимізація сайту Зовнішня оптимізація полягає в нарощуванні посилальної маси. Чим більше тематичних сайтів буде на вас посилатися, тим вище буде Тиц.

У формулі ранжування Яндекса враховується тематичний індекс цитування (Тиц), тому вебмастера намагаються збільшити даний показник. Піднімають Тиц безкоштовно і платно. Існують каталоги сайтів, які готові безкоштовно розмістити вашу майданчик, що надалі матиме позитивний вплив на індекс цитування сайту. Залишати зворотні зовнішні посилання можна на різних форумах, а так само просто обмінюватися посиланнями з іншими веб-майстрами.

Можливий і платний спосіб наростити кількість посилань, який зводиться до прогону сайту по базі каталогів, але в зв'язку з посиленням правил пошукових систем робити це не рекомендується. Внутрішня оптимізація сайту Важливість внутрішньої оптимізації важко переоцінити, та й взагалі тільки її часом буває і досить. В першу чергу ви повинні писати якісний і затребуваний контент, який повинен бути не тільки корисним, але і seo оптимізованим.

Що б матеріали вашого сайту «засвітилися» в топі, потрібно писати такі статті, які будуть цікаві як людям, так і пошуковим роботам. Для цього перед написанням статей вам слід продумувати ключові слова, використовувати їх в тексті і в мета тегах title і keywords. Обов'язково використовуйте заголовки h1-h6, а так само списки, підкреслення, виділення жирним, картинки. Важливим аспектом внутрішнього просування є так зване юзабіліті.

На сайті повинна бути зрозуміла структура і навігація, що б користувачі не плуталися в пошуку інформації. Постарайтеся створити гарний унікальний дизайн. Пошукове просування сайту аж ніяк не просте завдання для новачка, тому якщо ви не впевнені в своїх силах, то краще доручити цю справу професіоналам.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99