Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Все про виготовлення печаток по відбитку

Автор: Vladislav
03.06.2017 22:08

В інтернеті ми бачимо безліч пропозицій про виготовлення печатки по одному лише тільки відбитку і без необхідності подавати будь-які документи. Але ж друк - це важливий інструмент, її відбиток дає юридичну силу документам. У зв'язку з цим виникає маса питань. Навіщо потрібна така послуга? Чи законно це? Хто може скористатися подібними пропозиціями? І скільки буде коштувати виготовлення? Давайте розбиратися. А допоможуть нам в цьому експерти спеціалізованої компанії, сайт якої розташовується за адресою stamp-odessa.com.ua, а сама компанія виготовляє печати и штампы Одессы швидко та вигідно. Отже...

Що таке печатка по відбитку?

Якщо говорити по-простому, то відбиток - це зображення, що отримується методом додатки друку до паперу. Тобто будь-який документ, до якого прикладена друк, містить її відбиток. А сучасні комп'ютерні технології дозволяють відновити фізичну друк, грунтуючись на одержуваному при відбитку зображенні.

Кому це треба?

Причин замовити подібну послугу може бути безліч. Сама банальна з них - це втрата старої печатки. Наведемо ще кілька прикладів. Людині, що перебуває у відрядженні, може знадобитися запевнити будь-який документ. І якщо немає печатки, то виникає необхідність замовити її. А може бути, вам потрібно відновити документи власної фірми, яка давно закрита. І тут також знадобиться відновити печатку, по відбитку.

Чи законно це?

В принципі, те, що не заборонено законом, можна робити. Тому замовлення виготовлення печатки без надання відповідних документів не протівоправен. Хоча деяким фахівцям (юристи, лікарі та ін.) Без документів все-таки не обійтися. Але ось підробка печаток з метою проведення будь-яких шахрайських дій, рейдерських захоплень, заміни або підробки внутрішньої документації компанії - справа, кримінально каране. Тому варто гарненько подумати, з якою метою ви замовляєте друк і не порушите чи, використовуючи її, закон.

Від чого залежить вартість?

Ціна виготовлення печатки без її наявності залежить від декількох факторів. По-перше, це складність зображення (кількість кіл тексту, логотип, наявність захисної сітки і т.п.). А по-друге, вартість залежить від цінової політики компанії, яка буде займатися вашим замовленням.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99