Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ігровий ПК на Windows або ігрова консоль?

Автор: Vladislav
29.05.2017 09:50

Кожен хто любить гри і має звичайний настільний комп'ютер рано чи пізно замислюється про покупку ігрової консолі або ігрового ПК. Що відрізняє ігровий ПК від звичайного, в більшості випадків офісного ПК? Це можливість отримати дійсно хорошу продуктивність комп'ютера в іграх, що дозволить запускати їх з максимальними настройками, стосується це звичайно ж, перш за все, графічних налаштувань. Однак, є також спокуса купити собі ігрову консоль, яка створена спеціально для ігор і має зручний ігровий контролер, відповідний для ігор різних типів.

Консоль чи ігровий ПК?

Що стосується ігрової консолі, то будь то PS 4 від Sony або Xbox One (S) від Microsoft, то вони звичайно ж дуже гарні і зручні для гри. Ви можете зібратися з друзями і маючи кілька джойстиків відмінно провести час за улюбленою грою, будь то гонки або футбол. Крім цього, ви можете зайти в Интернет магазин видео игр ConsoleWars і вибрати собі будь-яку гру, яка вам сподобається. Ігрова консоль дуже зручна, але не дивлячись на те, що зовсім недавно вийшла Pro-версія консолі від Sony, вона все ж слабкіша і менш продуктивна, ніж ігровий ПК на Windows. Microsoft же і зовсім ще тільки планує випустити свою потужну ігрову приставку Xbox "Scorpio", лише згадавши про неї побіжно на E3 2016.

Звичайно, потужні консолі - це цікаво, але все ж будь-який ігровий ПК можна без проблем оновити при виході нових компонентів в будь-який момент, а ось консоль відновити не вийде. Таким чином, власники ігрових ПК, мають завжди перевагу над геймерами, які вважали за краще ігрову консоль справжньому геймерському комп'ютеру, який є монстром по відношенню до стандартних ПК зі стандартними компонентами.

Крім того, ігровий ПК крім того, що досить просто модернізуються при появі більш нових і продуктивних компонентів у продажу, їх також можна розганяти, що часто роблять фанати ігор і справжні комп'ютерні ентузіасти. Таким чином, купуючи ігровий ПК, ви отримуєте комп'ютер здатний на все, що тільки може комп'ютер вміти, а також отримуєте унікальну можливість грати в ігри на максимальних налаштуваннях. Мінусом буде відсутність можливості грати з друзями один проти одного або в одній команді при декількох джойстиках, але і ця проблема насправді вирішується, але це вже тема окремої статті.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99