Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ізотермічні фургони

Автор: Vladislav
24.05.2017 16:08

Ізотермічний фургон полягає в спеціальному габаритному пристрою, який призначений для перевезення товару в певній температурної середовищі під час його перевезення. При виникненні необхідності в здійсненні перевезення товару в точно заданому фіксованому температурному режимі, застосовується фургон з вбудованим холодильним обладнанням, який носить назву авторефрижератор.

Як правило, їх застосовують для транспортування продуктів харчування, оскільки вищевказане оснащення дозволяє встановлювати точні цифри температурного режиму в межах від -20 до +12 градусів Цельсія. При цьому її точність доводиться аж до одного градуса і здатна довго утримуватися в заданому діапазоні. З метою фінансової економії коштів можна утеплити промтоварний фургон суцільнометалевого типу і отримати при цьому стандартний повноцінний Термофургон.

Ми виконаємо будь-які роботи по установці; монтаж гидробортов, ремонт ізотермічних фургонів, утеплення фургонів.

Наші висококваліфіковані фахівці в процесі індивідуального виготовлення фургонів ізотермічних підберуть високоякісний термоізоляційний матеріал, який якнайкраще підійде в даному конкретному випадку в залежності від виду вантажу, що перевозиться, його основних характеристик, кліматичних умов регіону, а також з урахуванням всіх побажань і вимог клієнта. Залежно від поставлених завдань, товщина термоізоляційного шару може перебувати в межах від 0,4 до 1,2 мм.

Кузов изотермического автофургона представлений:

  • фанерою ламінованого типу;
  • спеціального металу оцинкованого або з полімерним покриттям;
  • алюмінію;
  • стали нержавіючого типу;
  • високоякісного пластику.

До теплоізоляційних матеріалів, що застосовуються в процесі виготовлення термофургонів, можна віднести:

  • пінопласт;
  • пенополістерол- фургон ізотермічного типу з на сендвіч панелях;
  • пінополіуретан - фургон суцільнометалевий утеплений з сендвіч - панелей.

Внутрішня оббивка представлена ​​листами оцинкованого типу. На багатошаровий підлогу, виготовлений з вологостійкої фанери або металу наноситься спеціальний утеплювач товщиною 50 мм. Всі наявні шви підлягають обробці спеціальним герметиком. Найбільш якісним і надійним теплоізоляційним матеріалом, який максимально підходить для утеплення фургонів цельнометаллического типу вважається пенопоіліуретан.

Він прекрасно переносить високі значення температур і їх коливання - від -25 до + 180 ° С. На відміну від нього, пенополистерол зазнає процеси деформації починаючи вже з + 80 ° С. Абсолютно всі перераховані вище матеріали теплоізоляційного типу відрізняються підвищеним ступенем стійкості до виникнення і розвитку мікроорганізмів, цвілі, а також процесам гниття.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99