Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір одягу для фітнесу

Автор: Vladislav
26.05.2017 13:53

Фітнес - комплекс фізичних занять, завдяки яким можна за досить короткий період часу не тільки зміцнити свій організм, але і тіло. Мова в нашій статті піде про вибір одягу для такого заняття як фітнес. Варто зазначити, що одяг для фітнесу є найважливішою категорією спортивної моди. Серед основних вимог до неї можна виділити комфорт і красу. Грамотно виконана спортивний одяг повинна виглядати стильно і ефектно, але при цьому, вона не повинна сковувати рухи, як і хіп хоп одяг.

Серед найбільш затребуваних видів такого одягу можна назвати купальники з танго, які, в основному, одягають зверху на Тайс, бриджі або лосини. Не варто одягати такий одяг разом з брюками, виглядати це досить безглуздо і некрасиво. Взагалі, сьогодні в сучасних магазинах представлений величезний вибір жіночого верхнього одягу для фітнесу, який дозволяє вибрати оптимальний варіант. Така жіночий одежда для фитнеса найчастіше буває таких кольорів як чорний, білий, червоний, синій, жовтий та інші. Привабливо виглядають речі, які мають вставки контрастних тонів. Наприклад, в цьому році досить затребуваним є бежевий колір (визнаний самим стильним на показах спортивного одягу в Італії і у Франції).

Також більш зручним варіантом для занять фітнесом є млинцеві лосини, щільно облягають фігуру. Крім цієї нижньої одягу, можна з легкістю носити леггенси зі штрипками. Не менш зручним варіантом можна назвати бриджі, які представляють собою лосини в три чверті. В одязі такого типу займатися спортом дуже зручно. Дуже стильно і сучасно виглядають лосини до колін - Тайс.

Хітом одягу для фітнесу сезону 2017 можна назвати спортивні штани, які, в основному, шиють з синтетики і бавовни. При виборі такого одягу звертайте увагу на те, щоб вона добре прилягала до ніг. Моделі штанів такого типу можуть бути різними, наприклад, з поясом на талії, з лампасами, тримаються на стегнах і т.д. До речі, такі брюки можна одягати не тільки для занять фітнесом, а й для вечірніх прогулянок, подорожей та інших переїздів. Досить важливу роль в одязі для фітнесу грають шкарпетки, які повинні бути довгими (нагадують гольфи). Верхню частину шкарпеток трохи приспускають і збирають, таким чином, жінки підкреслюють довжину і красу своїх ніг. Купувати такий одяг найкраще в спеціалізованих спортивних магазинах. В даному випадку особливу увагу потрібно приділяти якості швів речі, що важливо.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99