Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні характеристики елітного житла

Автор: Vladislav
26.02.2017 11:59

Звичайно, різниця між дешевим і дорогим житлом видно відразу. У професійному світі нерухомості виділяються чотири основних види житла: економ, бізнес, комфорт та еліт. Тут вже розібратися складніше. Єдиних критеріїв, які характеризують той чи інший вид житла немає. Наприклад, забудовник може привласнити дому статус комфортного, а ріелтори оцінять його як економ.

До речі, вас можуть зацікавити елітні квартиры в Черногории, які ви можете придбати на сайті montehome.com.ua за вигідними цінами.

В результаті страждає покупець, котрий розуміє, що ж все-таки йому пропонують придбати. Для зручності професіонали-ріелтори виділили кілька основних критеріїв оцінки елітного житла. Розглянемо кожен по-окремо.

1. Ексклюзивна архітектура. Елітне житло розташовується в нових будинках, в яких зберігаються історичні фасади або ж в будинках, побудованих на основі проектів сучасних відомих архітекторів.

2. Унікальні квартири. Площа їх повинна починатися з 60 квадратних метрів, з кухнею не менше 20. Планування може бути будь-який, починаючи від квартир сімейного типу з безліччю спалень і кімнат або ж навпаки повністю позбавлених стін, по типу лофт. На поверсі має бути не більше 4 квартир, в самому будинку їх кількість не може перевищувати 300. В елітних квартирах обов'язково присутні великі вікна, найчастіше від стелі до підлоги, при цьому виконані вони повинні бути тільки з дерева, ніяких пластикових дешевих рам. Висота стель становить від 3 метрів.

3. Парковка. При елітному будинку обов'язково повинна бути власна парковка, розташована під землею. Кожній квартирі присвоєно як мінімум одне паркувальне місце. Для гостей повинна бути передбачена наземна парковка.

4. Безпека мешканців. Елітні будинки цілодобово знаходяться під відеоспостереженням. У кожному під'їзді в обов'язковому порядку знаходиться сек'юріті, який стежить за переміщеннями мешканців і вдень і вночі.

5. Інфраструктура. Елітні будинки знаходяться в житлових комплексах, які мають власні спортклуби, косметологічні салони, перукарні, ресторани, супермаркети, дитячі садки та інше.

До розпізнавальним критеріям елітного житла можна віднести розташування, так як елітні комплекси можуть бути розташовані як в центрі міста, так і за його межами.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99