Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Друк конвертів

Автор: Vladislav
26.02.2017 12:09

Слово конверт походить від німецького Kuvert, і французького couvert, що в перекладі на російську означає покривати. Це плоска прямокутна оболонка, що закривається липким клапаном, розташованим вздовж однієї з її сторін. Служить для вкладання, зберігання і пересилки паперів, дисків та інших плоских предметів.

Найбільшого поширення в світі отримали поштові конверти. Що не дивно, тому що вони спочатку призначалися для передачі листів та інших відправлень поштою. Для зручності відправників і одержувачів були розроблені різні формати конвертів, і визначені стандарти.

На лицьовій стороні міжнародних конвертів надрукований тризначний кодовий штамп, в який вписаний індекс «555», зі словами:
«Адреса відправника» в адресному зоні відправника, і "Адреса одержувача», в адресному зоні одержувача.

При друку на конвертах головна складність полягає в тому, як вставляти їх в принтер. У цьому допомагає Word, який отримує інформацію від принтера, показуючи вам правильний варіант.

Якщо потрібні великі тиражі друку конвертів, то в даному випадку кращим рішенням буде офсетна печать конвертов. Багато малоформатних офсетних друкарських машин оснащуються спеціальним пристроєм для подачі фірмових конвертів, тому друкарні, здатні виконати це завдання. В даний час значна частина фірмових конвертів виготовляється саме офсетним способом, який дозволяє відмінно відтворювати будь-які, навіть найскладніші, зображення.

Особливою популярністю в даний час користується друк фірмових конвертів. Компаній і організацій з кожним роком стає більше в нашій країні. І вони, і поважають себе великі компанії намагаються заявити про себе, свої товари і послуги. Тому часто замовляють особливі конверти, які є не менш важливими носіями корпоративного стилю, ніж візитна картка або фірмовий бланк.

Зауважимо, що більшість друкарень пропонують тільки друк по готовим фірмовим конвертах, а самі конверти не виробляють.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99