Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як збільшити прибуток фірми?

Автор: Vladislav
08.02.2017 17:07

Власнику компанії, яка і так вже досить продуктивно працює на ринку, не варто зупинятися на досягнутому, тому що бізнес може приносити ще більше грошей, якщо постійно його розвивати.

Головним показником ефективності роботи будь-якої організації, що займається продажем товарів або наданням послуг, є прибуток - основний сенс існування організації. Крім цього, прибуток застосовується для розвитку цієї компанії.

Тому, для ефективної та успішної роботи фірми, потрібно постійно шукати рішення для збільшення доходу компанії.

Яким чином можна збільшити прибуток фірми?

Зрозуміло, що чим більше продукції продає організація, тим більше вона отримує. Підняти кількість продажів товарів можна декількома методами.

Підвищення якості товарів і обсягів їх виробництва.

Щоб збільшити продажі, потрібно завжди мати достатню кількість продукції на складі, а також максимально швидко доставляти її покупцям. Для цього компанії необхідні певні вкладення на закупівлю товарів або придбання оновленого обладнання для розширення виробництва. Цим можливо збільшити дохід компанії і вивести бізнес на новий рівень.

Проведення правильної рекламної компанії.

Реклама може бути представлена ​​не тільки оголошеннями в газетах і на телебаченні. Це можуть бути і різні плакати, рекламні листи, листівки, каталоги, візитки або інша інформація про товар, яку клієнт отримає не від менеджера з продажу або продавця-консультанта, а іншими шляхами.

Провести рекламну компанію, безумовно, неможливо без витрати коштів на її здійснення. Можливо витрати на рекламу будуть досить таки великими, в залежності від результату, який планується від неї отримати.

До речі, вас може зацікавити цікавий тренінг для продавців-консультатнів, детальніше про який ви можете дізнатися на сайті kalabukha.com.ua вже сьогодні!

Залучення нових покупців.

Необхідно постійно шукати нових клієнтів, які потребують в товарах фірми. Особливу увагу потрібно приділити тим особистостям, які можуть стати клієнтами компанії, і не намагатися перетворити в покупців абсолютно всіх людей - це абсолютно безглузде заняття, яке тільки відніме багато часу. Краще провести більш ефективне «просівання» тих людей, які напевно погоджуватися на співпрацю.

Чим більше угод укладає компанія - тим успішніше вона є, адже гроші в касу приходять не в результаті виробництва товару, а в підсумку його продажу споживачеві. Чим більше угод полягає, тим більше дохід фірми.

Реалізація більшої кількості продукції кожного покупця.

Якщо людина стала клієнтом компанії, необхідно переконати його робити покупки якнайчастіше і у великій кількості. Домогтися цього можна застосовуючи, наприклад, знижки або дисконтні картки для постійних відвідувачів. Або просто час від часу пропонувати клієнтам щось безкоштовне - акції, дегустації, подарунки дозволять значно підняти кількість продажів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99