Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інвестиції в пенсію

Автор: Vladislav
08.02.2017 17:12

Більшість сучасних людей вважають за краще жити одним днем, не піклуючись про своє майбутнє. Вони не роздумують про те, що ж буде через кілька десятків років. Хтось вважає, що пенсії самі собою виростуть, сподіваючись на уряд. А хтось вже зараз інвестує гроші в безбідне існування.

Звичайно, багато хто скаже, що рівень пенсії зріс за останні кілька років. Але ті, хто так кажуть, абсолютно не враховують таку річ, як інфляція. Так, деяка частина грошей, більше 60% збільшилася в обсягах через часткове знецінення. Але на тлі зрослих споживчих можливостей це мало помітно.

Після того, як відкрився ринок Китаю, Європи, США, Туреччини і до нас пішла електроніка, речі, продукти - люди стали жити краще, це якщо не заглиблюватися в аналіз. Але не варто спокушатися, адже якщо ці ринки закрити, ми знову повернемося в 1990-й рік.

До речі, потрібно відмітити, що на сайті http://ru-geld.de/pension/ є багато корисної та актуальної інформації стосовно пенсії в Німеччині.

Все вищеописане говорить лише про те, що бідним на старості краще не ставати. Не варто розраховувати лише на державу. Як варіант перед пенсією людині потрібно вкластися в нерухомість. Навіть не важливо, яка вона буде: дача, квартира, кімната в хрущовці. Як підсумок можна виділити наступні плюси: кімнату можна здавати, а якщо вона перебуває в столиці, то хоча б кілька тисяч можна виручити в місяць. На дачі можна садити деякі продукти, на яких можна заощадити. А збережені кошти витратити на ліки або ж на що-небудь більш слушна. Квартиру ж не так просто купити, особливо в великих містах. Але володіючи однією, можна, також як і з кімнатою - здати її в оренду.

Найбільш простий варіант для небагатих людей, це придбати дачу. Але там є і свої нюанси: місячні внески, додаткова плата за електрику, плюс сплата податків на власність.

Ще один спосіб вкласти гроші в старість - Недержавні пенсійні фонди. Але в нашій країні, це досить ризикована справа.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99