Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Антицелюлітний масаж - що потрібно знати

Автор: Vladislav
18.01.2017 10:09

Більше вісімдесяти відсотків жінок, які вирішують піти на антицелюлітний масаж, навіть не знають, що таке целюліт. Але вони впевнені, що процедура їм необхідна. Підшкірний жир є у всіх людей, його надлишки з'являються, тільки коли людина переносить будь-яке захворювання, пов'язане з порушенням обміну речовин, або у нього відзначаються часті скачки ваги. Найчастіше ж на такий масаж приходять жінки. Яких з віком або в силу інших причин шкіра на окремих ділянках тіла втратила еластичність. Так що перш погоджуватися на досить болючу процедуру. Варто більше дізнатися про целюліт, і з'ясувати, чи точно у вас є така проблема.

Насправді немає такого самостійного поняття, як антицелюлітний масаж, існує антицелюлітна програма, до складу якої входить, у тому числі, і курс масажних процедур. Є ті, хто сподівається використовувати масаж як «спорт для ледачих», де не доводиться що-небудь робити самим, корекцію фігури нібито повністю проведе фахівець. Але без програми харчування, вправ і навіть дихальної гімнастики очікувати результату не варто. Жоден масажист не зможе створити диво і вирішити проблему за вас.

До речі, вас може зацікавити якісний массажный стол в Киеве, який ви можете придбати вже сьогодні за вигідною ціною.

Знову ж таки, багато жінок навіть не замислюються, наскільки неприємними будуть для них сеанси такого масажу. Вони звикли вважати, що будь-яка масажна методика приємна. Але в даному випадку це не так. У цьому виді масажу можна обійтися без хворобливих відчуттів, різними методами: руками чи, вакуумними банками або медової процедурою, фахівець намагається видалити зайві жирові клітини. Він їх розщеплює, щоб жир став рідиною і вийшов через звичайні струми, і тут не вийде провести сеанс м'яко і приємно для клієнтки. З цієї ж причини синці просто зобов'язані залишатися після перших трьох сеансів. Рідину з організму виходить, а зруйновані клітини залишаються, саме вони і утворюють невеликий підшкірний синяк. Наявність таких слідів говорить про якість проведеної процедури.

Результат сеансу можна побачити не відразу, як тільки ви встали з канапи, а через десять - дванадцять годин. До цього часу спадає штучно створений масажистом набряк і можна оцінити ефективність дій фахівця. Наскільки підтяглася шкіра, і знизився обсяг можна судити після кількох сеансів. Це залежить від особливостей організму кожної жінки. У деяких результат видно вже до четвертої процедури, деяким не вистачить і десяти. Але не варто забувати - масаж знижує обсяг, але не рятує від зайвої ваги.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99