Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


UP! 3D Printer: опис і можливості

Автор: Vladislav
30.12.2016 00:26

Нове слово у виробництві принтерів - це принтер з функцією 3D або, кажучи простою мовою - об'ємний друк. За допомогою UP! 3D Printer можна створювати предмети з реальним обсягом, реалізуючи будь-які ваші ідеї в реальність!

Принцип роботи UP! 3D Printer полягає в наступному:

Розігрітий пластик видавлюється з сопла і шар за шаром прямо на ваших очах виникає об'ємна модель. Такий принтер досить простий у використанні, дуже швидкий в роботі. Тепер своє, доступне кожному

міні-виробництво може мати в своєму будинку будь-який бажаючий!

Невеликий по-розміром і дуже легкий (менше 5 кг) UP! 3D Printer може поміститися в простий чемоданчик і його дуже легко взяти з собою, туди, куди вам потрібно.

Комп'ютер возити з собою немає ніякої необхідності. Головне завантажити дані про модель, яку необхідно зробити в 3D форматі, в 3D принтер і все. Цього буде достатньо, для роботи.

Зараз в UP! 3D Printer використовується пластик АБС, він білого кольору. Вже незабаром у продажу з'явиться PLA пластик, він має такий же діаметр, при цьому більш пластичний і може бути прозорим і навіть кольоровим. 3D принтер досить простий в експлуатації і недорогий. З ним легко впорається будь-який, хто має навички роботи зі звичайним принтером. Так само зараз можлива оренда 3d принтерів.

Як і там - спочатку на комп'ютер необхідно встановити програмне забезпечення (драйвера) і все - принтер готовий до роботи!

На 3D друк матеріал подається автоматично і процес створення моделі в 3D не зажадає від користувача ніякого зусилля або спеціальних навичок.

До речі, якісний 3d принтер купить ви можете на сайті 3ddevice.com.ua за вигідними цінами.

До того ж UP! 3D Printer не вимагає яких-небудь спеціальних умов або спеціального обладнання. У роботі він безпечний, працює безшумно, немає різких запахів, не потрібно кожного разу чистка, після його використання.

Невелика платформа дає досить великий простір для вашої фантазії. Принтер буде вашим надійним помічником вдома і на роботі, адже він компактний і не вимагає особливих умов або спеціальних знань.

Користувач сам стає учасником процесу створення з цифрової 3D моделі в реальний об'єкт, який можна не тільки бачити, а й помацати руками. Прямо при вас віртуальна реальність стає реальною і набуває форму.

Здійснюється повний контроль при створенні 3D моделі. У будь-який момент Ви можете втрутитися і виправити елемент, який вас не влаштовує при цьому зберегти свої сили і свого часу.

При створенні 3D моделі з виступаючими частинами, принтер сам визначає найбільш нестійкі місця і робить опори для них. З цією функцією ви можете створювати моделі 3D будь-якої складності.

Деталі, які створені для підтримки моделі, легко видалити після її створення.

Програмне забезпечення 3D принтера дозволяє легко керувати печаткою на будь-якій стадії створення 3D моделі.

Завантажуєте файл STL, натискаєте «Print» (друк) і через годину-другу отримуєте 3D модель, яку можна помацати.

Процес творення 3D моделей за допомогою UP! 3D Printer став дуже захоплюючим і досить простим. А співвідношення ціна-якість робить UP! 3D Printer воістину унікальним!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99