Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як захиститися від фінансового шахрайства

Автор: Vladislav
20.12.2016 20:35

Інтелект, освіта, успіх в бізнесі або професії не гарантують захисту від обману. Найімовірніше, чим вище ви піднімаєтеся по сходах успіху, тим більше навколо вас буде витися шахраїв. Як убезпечити себе? Прислухаючись до порад, які ми виклали нижче, ви можете врятувати себе від фінансових махінацій.

1. Розробіть зв'язну інвестиційну стратегію з урахуванням ваших можливостей. Постановка реалістичних інвестиційних цілей варто витрачених зусиль не тільки заради самих цілей, але і заради формування здорового скептицизму, якого так бояться фінансові шахраї.

2. Вибирайте варіанти інвестицій, що відповідають вашим цілям. Не піддавайтеся на вмовляння тих, хто намагається вам розповісти як заробити багато грошей без вкладень. Надійні способи інвестування існують навіть в період економічної нестабільності.

3. Вибирайте фінансового консультанта з такою ж ретельністю, з якою б ви вкладали свої мільйони.

4. Будьте пильні. Не забувайте про те, що завжди знайдуться бажаючі поживитися за ваш рахунок, і виглядають вони не менш респектабельно, ніж порядні люди.

Друзі сайту: вас можуть зацікавити якісні та красиві брендовые вечерние платья в Dress Bar, які ви можете придбати за досить вигідними цінами.

5. Розробіть ефективну захисну стратегію. Залучайте фахівців, яким ви довіряєте, до аналізу й оцінки інвестиційних пропозицій. Розпитуйте страхового агента про страховки; задавайте бухгалтеру питання про податки; цікавтеся у біржового маклера з приводу нюансів конкретних акцій; консультуйтеся у адвоката з юридичних питань; просите дипломованого фахівця з фінансового планування допомогти вам поставити вірні цілі.

6. Ніколи не посилайте гроші поштою в конвертах і не повідомляйте номер кредитної картки незнайомим людям по телефону.

7. Перш ніж вкладати гроші, уважно ознайомтеся з проспектом, особливо якщо вас переконують не гаяти часу.

8. Не приймайте за чисту монету золоті гори. Якщо обіцяна прибуток дійсно можлива, навіщо ж тоді з вами діляться таким важливим секретом?

9. Не дозволяйте на себе тиснути, не піддавайтеся агресивним тактик. За одну годину світ інвестицій не позбудеться прекрасних можливостей.

10. Проявляйте особливу недовіру до людей, які заявляють, що надають вам послугу виключно через вашу приналежності до тієї чи іншої організації, церкви або групі.

11. Не сподівайтеся, що держава або федеральне уряд вас захистить. Махінаторів набагато більше, ніж ви думаєте.

Є й інші способи обману, про які слід бути в курсі і яких варто остерігатися.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99