Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Куди населення вкладає вільні кошти

Автор: Vladislav
20.12.2016 21:02

Як тільки з'являються вільні гроші, людина замислюється, як би їх примножити. Для того, щоб вкладати в нерухомість необхідні великі суми. А як розпорядиться фінансами, коли на руках лише кілька тисяч?

Багато хто задається питанням, куди можна вкласти свої зароблені гроші. В даний час ця тема є досить актуальною. Вільні гроші не варто ховати «в панчоху». Вони повинні працювати на людину більш ефективно. Сучасний світ відрізняється економічною нестабільністю, що ускладнює завдання інвестування. Звичайна людина хоче хоча б захистити свої заощадження від інфляції.

Є безліч варіантів здійснення інвестування. В їх число входять вкладення грошей в акції та облігації компаній, інвестиційні фонди, в різного типу нерухомість. Деякі вирішують почати власну справу. Такі види інвестицій недосвідченій людині можуть здатися занадто складними. Тому основна частина населення дотримується консервативного виду вкладів - це банківський депозит.

Поговоримо про такий вид вкладення фінансів, як звичайні банківські вклади. Статистика останніх років свідчить про те, що велика частина населення знову стала довіряти банківським організаціям. Багато хто віддає перевагу зберігати свої заощадження в банках. основний мотив

  • забезпечення схоронності коштів,
  • отримання пасивного доходу,
  • також це відмінна можливість накопичити певну суму для придбання будь-якої побутової техніки та інших потреб,
  • можливість здійснювати безготівкові перерахування.

Друзі сайту: вас також може зацікавити мужская итальянская обувь в Украине, яку можна придбати на сайті par-a-porter.com за привабливими цінами.

Якщо грамотно розмістити вклади, тоді регулярно можна отримувати дохід, який позитивним чином відіб'ється на добробуті людини.

Як вже багато хто знає, депозити банків ділять на:

  • строкові депозити,
  • депозити до запитання,
  • рахунки з можливістю поповнення,
  • не поповнюється.

Умови відкриття депозитних рахунків, терміни зберігання вкладу та наявність функції пролонгації кожен банк встановлює в індивідуальному порядку. Умови можуть періодично змінюватися. Розмір ставки по депозитах безпосередньо залежить від тривалості термін вкладу та суми перерахованої на рахунок. Для підтримки інтересу у населення до таких вкладах, банківські організації змушені проводити різні акції і періодично піднімати процентні ставки.

Отже, якщо ви вирішили перерахувати гроші на депозит, то насамперед потрібно визначитися якому банку висловити довіру. Зараз існує велика кількість банків в країні. Свій внесок потрібно зробити в надійний банк. Як критерій вибору можуть бути різні чинники. Перш за все, це хороша репутація, а вже потім прибутковість програми, вибір банківських продуктів, обслуговування та інше.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99