Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Будівельний бізнес з нуля

Автор: Vladislav
17.07.2016 13:45

Бізнес - це отримання прибутку з будь-яких ресурсів, або джерел. У наші дні отримати прибуток можна на будь-чому: Інтернет бізнес, бізнес на платежах, надання різних послуг. У цій статті розглянемо тему будівельний бізнес з нуля. У кожної людини, яка хоч раз намагалася зайнятися якимось бізнесом, робила багато помилок і це, призводило до провалу.

Перші навички

Якщо у вас багато грошей, то можна просто найняти розумну людину, яка побудує ваш бізнес. Але якщо ви людина без початкового капіталу, то його потрібно заробити, адже строительные фирмы повинні мати досить серйозний бюджет. Заробити саме на будівництві. Для початку потрібно придбати перші навички, зрозуміти, що таке будівництво і що звідки росте. Буває багато способів навчання, наприклад:

  • Пройти курси в навчальних закладах;
  • Влаштуватися підсобником до майстра;
  • Влаштується в будівельну компанію і навчиться там.

Ресурси для початку бізнесу

Щоб утворити будівельний бізнес з нуля потрібно отримати перші навички, їх отримали в першій частині статті. Перше що нам знадобиться це невеликий набір інструментів:

  • Шуруповерт або дриль з плавним розгоном;
  • перфоратор;
  • лобзик;
  • Слюсарний набір інструментів (викрутка, молоток і інше);
  • Вимірювальні інструменти.

Витративши зароблені гроші на даний набір, можна приступати до роботи. Потренуватися вдома, у тещі, у бабусі, у одного. Скласти зі своїх робіт каталог, початковий список своїх послуг. Далі поширити про себе інформації, і ось вам підуть дзвінки на замовлення, ви почнете потихеньку їх виконувати, і отримувати перший прибуток.

Найважливіше це якісно, ​​не поспішати виконати якомога швидше, а робити акуратно і з душею, тоді і клієнти будуть раді ще раз до вас звернутися, а тих, хто робить, як попало їх вже навалом.

Як розкрутити свій бізнес

Тепер, коли бізнес налагоджений замовлення йдуть, одному вже не впорається. Ось і настав час розширити свою контору. Потрібно найняти помічника, який буде робити ту роботу, яку ви не встигаєте робити. І тепер замовлення виконуються швидко і якісно, ​​клієнти від вас в захваті, ваш помічник навчився робити багато, і ви пропонуєте йому свою основну роботу.

Можна запросити на роботу ще кілька людей, тепер, коли вони будуть виконувати замовлення, ви будете займатися іншими справами, такими як поставка матеріалів, розрахунок замовлень, ведення бухгалтерії. Ось і почався ваш будівельний бізнес з нуля.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99