Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні економічні показники

Автор: Vladislav
13.02.2016 11:49

Основні економічні показники та індикатори являють собою макроекономічні показники економіки країн. Вони, безумовно, впливають на рух ринкових цін.

Дуже невелика кількість з них має пряме і завжди однаковий вплив на ринки, частіше сила і значимість впливу залежить від загальної ситуації в даній країні і в світі. У передкризові і кризові періоди публікація індексів і економічних показників часто не тільки не вносить ясності в спрямованість руху ринкових цін, але приводить їх в стан підвищеної волатильності.

Дуже часто в таких випадках настрою на ринках змінюються кардинально протягом кількох хвилин, і це може привести трейдерів до значних втрат.

Проте, новини, безсумнівно, є драйверами ринків, але користуватися ними для трейдингу слід з великою обережністю, оскільки звичайному індивідуальному трейдеру найчастіше важко самостійно оцінити, як вплинуть тільки що опубліковані цифри на рух цін обраних ним для угод фінансових інструментів. Користуючись основними економічними показниками, потрібно бути обережніше. Помилка може дорого обійтися.

У практичному плані слід завжди пам'ятати, що надають, як правило, "двотактне" вплив на рухи цін. Перша, миттєва ажіотажна реакція триває зазвичай близько півгодини - години. В учасників ринку в перші миті виходу новини немає часу оцінювати її реальну силу, або слабкість.

Якщо числове значення економічного показника гірше прогнозу, трейдер повинен встигнути продати обраний ним актив, якщо краще щось купити. Так поводяться на ринку абсолютно все, і тому при несподіваних значеннях показників руху цін можуть бути дуже великими і швидкими.
Величезна кількість людей робить величезну кількість угод, і ціни можуть просто «полетіти».

Друзі сайту: вас може зацікавити лизинг грузового транспорта, завдяки якому ви зможете стати власником такого транспорту на вигідних умовах.

Після цієї першої реакції на вихід новини люди починають аналізувати ці новини самі по собі.

Великі інвестори, які є фахівцями, котрі добре розуміються в економіці і економічних моделях, погоджуються з почався рухом, або спростовують його.
У першому випадку вони посилюють свої відкриті позиції, у другому випадку - закривають початкові позиції і відкривають протилежні.

Інвестори, які не є фахівцями, чекають реакції фахівців ринку, і підтримують, або не підтримують її. І кожен може помилитися, тому кожен намагається бути гнучким, і це прагнення до гнучкості тільки збільшує розмах коливань ціни.

"Трейдинг на новинах" як інвестиційна бізнес-модель містить в собі підвищений ризик, хоча і має високий потенціал отримання швидкого прибутку. Її варто пробувати тільки після серйозної підготовки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99