Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Олівці, помади чи блиск для губ — все, що потрібно для жіночої краси

Автор: Vladislav
05.03.2024 17:08

Ще з давніх часів у жінок в усьому світі доглянутий вигляд губ вважався ознакою привабливості та жіночності. Сьогодні існує безліч варіантів декоративної косметики для надання їм кольору, блиску та об’єму.

 

Український інтернет-магазин Mmeri пропонує широкий асортимент б’юті-засобів відомих брендів за вигідними цінами. Тут є все: від класичних червоних помад до матових, перламутрових та кремових текстур. 

Основні параметри вибору декоративної косметики для губ

Насправді що краще підходить, слід вирішувати індивідуально, враховуючи свої побажання та особливості. Але серед основних критеріїв вибору варто виділити:

  • Стійкість. Деякі види тримаються довше, інші потребують частого поновлення.

  • Колірна гамма та можливість комбінувати.

  • Текстура і комфортність використання, відчуття на губах.

  • Наявність поживних інгредієнтів, що доглядають за шкірою губ.

Водночас стильний та ергономічний дизайн упаковки додає привабливості кожному косметичному засобу. 

Детальний огляд олівців для губ

Олівці для губ — досить популярний вибір завдяки низці переваг. 

По-перше, ними дуже зручно користуватися — гострий кінчик дозволяє чітко окреслити контур та заповнити фарбою, уникаючи виходу за межі. Це особливо актуально для дівчат, які ще не набули достатньої майстерності у нанесенні макіяжу.

Крім того, олівці забезпечують високу точність: на відміну від помади, їх кінчиком можна впевнено провести рівну лінію. Тож результат виходить охайним і акуратним. Сучасні формули складників містять корисні для губ інгредієнти на кшталт жирних масел, вітамінів, пантенолу. Завдяки цьому текстура стає приємною, комфортно лягає, не пересушуючи їх навіть при регулярному застосуванні.

Є ще одна позитивна сторона — широка колірна палітра з можливістю змішування відтінків. Тут є як натуральні нюд кольори, так і яскраві: червоні, коричневі, фіолетові тощо.

Помади у різноманітті кольорів та текстур

Помади відрізняються більшою стійкістю та інтенсивністю кольору. Саме тому їх часто обирають для вечірнього макіяжу чи особливих подій за те що в них:

  • Широка колірна гамма від натуральних нюдових до яскравих відтінків. Є матові, кремові, перламутрові, глянцеві текстури.

  • Гарна стійкість протягом дня, особливо у кремових та стійких помад. Витримують легкі прийоми їжі.

  • Наявність поживних речовин для догляду за губами — вітамінів, мінералів, гіалуронової кислоти.

  • Зручне пакування – помади в стиках чи у формі олівця прості у застосуванні.

Якщо ви цінуєте стійкий, яскравий результат та простоту у користуванні - вибір на користь помад очевидний. Вони пасують як для вечірніх виходів, так і повсякдення.

Блиск для губ

Ще один популярний варіант декоративної косметики, котрий додає губам ефекту вологого блиску та легкого мерехтіння. На відміну від помад, блиски містять перламутрові пігменти та мають напівпрозору желеподібну текстуру.

Переваги блиску:

  • Надають природний вологий ефект, роблять губи привабливішими та повнішими.

  • Підходять як для самостійного нанесення, так і поверх помади чи бальзаму, посилюючи блиск. 

  • Велика палітра відтінків від прозорих до яскравих з перламутром та блискітками.

До того більшість текстур комфортні у використанні, не липнуть до губ.

Блиски чудово пасують для освіження повсякденних образів та створення ефекту вологих, об’ємних контурів. Але краще їх комбінувати з іншою декоративною косметикою.

Надайте губам ідеальної форми, кольору та блиску разом з декоративною косметикою від Mmeri. Тут ви знайдете все необхідне для створення макіяжу на будь-яку нагоду — від повсякденних луків до вечірніх.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99