Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сухий душ: що це, як працює і де купити вигідно гуртом

Автор: Vladislav
29.02.2024 18:53

Promotion

 

Сухий душ — портативний засіб гігієни, покликаний забезпечити чистоту тіла в похідних умовах. Його використання не потребує спеціальних знань, додаткових зусиль і великої кількості води. 

Завдяки продуманій технології та комплектації набору, він стане ефективною заміною повноцінного душу і дозволить утримувати тіло в чистоті, коли немає доступу до благ цивілізації.

Хто першим ринку представив сухі душі та принцип їхньої роботи

Такі засоби гігієни існують багато років. Але вперше про них згадують військові хроніки 19 століття, коли солдати в польових умовах використовували вологі серветки для виконання гігієнічних процедур.

Розвиток технологій у сфері побутової хімії впродовж 20 століття дав змогу виробникам створити інноваційний продукт. Але доступ для широкого споживання, як і можливість купити гуртом сухий душ, з'явилися тільки на початку 2000-х, коли кілька компаній поступово представили свої унікальні розробки: 

  • 2010 — CleanLife (Канада);
  • 2012 — RinseKit (США);
  • 2014 — SHOWER PACK (Україна).

Продукція одразу завоювала популярність, завдяки простим і зрозумілим етапам застосування:

  1. Очищення. За нього відповідає мийний засіб у вигляді піни або гелю. Він наноситься на тіло за допомогою вологої губки, серветки або рукавички, якими обтирається шкіра.
  2. Витирання. Після очищення тіло витирається сухим рушником.

У наборах SHOWER PACK міститься все необхідне для процедури: пінна рукавичка або серветка і рушник. Причому для спінювання достатньо всього 50 мл води, якщо необхідно помити все тіло, або стиснення-розтискання серветки, яка призначена для догляду за руками й ногами.

Чим допоможе сухий душ у польових умовах

Попри деякі відмінності в комплектах, в них збережена основна ідея — забезпечити можливість очистити тіло без використання води.

Але важливість застосування сухого душу набагато вища, ніж звичайного засобу гігієни. Вона полягає в здатності підтримати та зберегти здоров'я, причому, як фізичне, так і психічне.

Використання сухого душу допомагає запобігти розвитку інфекцій:

  • Шкіри, включно з грибковими (стопа атлета або молочниця), паразитарними через контакт із забрудненою водою, ґрунтом або бактеріальними (утворення фурункулів, карбункулів і прищів через забивання пір брудом, потом і патогенами).
  • Шлунково-кишкового тракту, які можуть проявитися у вигляді діареї, блювоти, розладів травлення як наслідок недотримання правил гігієни.

Також важливо знати, що брудне тіло стає сприятливим середовищем для появи подразнень і попрілостей. Вони вражають епідерміс і роблять шкіру більш чутливою до холоду, що підвищує ймовірність переохолодження.

Водночас недоглянутість власного тіла і постійний свербіж, спричинений брудом, позначається на психоемоційному стані, викликаючи дратівливість і нервозність.

Серед додаткових переваг виокремлюють економію часу на виконання гігієнічних процедур та екологічність набору, адже не потрібно споживання великої кількості води.

Тому сухий душ для військових, мандрівників і туристів — надійний помічник і засіб гігієни № 1 у похідному спорядженні.

SHOWER PACK — сухі душі гуртом на вигідних умовах

Український виробник SHOWER PACK запрошує до співпраці гуртових покупців, пропонуючи:

  • дрібний гурт — від 100 упаковок;
  • великий гурт — від 500 упаковок.

Продукція виконана з якісної, сертифікованої сировини, що підтверджується відповідними висновками СЕС.

Замовлення можна зробити онлайн на сайті showerpack.com.ua, а отримати — у будь-якій точці України. За попередньою домовленістю можливе відправлення до країн ЄС.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99