Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як усунути неприємний запах взуття: декілька порад

Автор: Vladislav
22.02.2024 16:04

Неприємний запах взуття — поширена проблема, яка може не тільки викликати дискомфорт, але й стати причиною серйозніших неприємностей, наприклад, призвести до мікозу шкіри ніг. На щастя, існують перевірені методи боротьби з неприємним запахом взуття, починаючи із засобів, які знайдуться в кожному домі та закінчуючи високотехнологічними препаратами, що борються з цією проблемою на мікробіологічному рівні.

 

Як можна позбутись неприємного запаху взуття та як технології виробника високотехнологічних хімічних товарів Yochem можуть в цьому допомогти — розповідаємо далі.

Яка причина виникнення неприємного запаху

Щоб зрозуміти, як побороти неприємний запах, насамперед слід визначити причину його появи. Найчастіше взуття має неприємний запах через:

  • погану якість взуття або устілок;

  • неналежний догляд за взуттям;

  • відсутність вентиляції;

  • пітливість ніг;

  • погане зберігання.

Наявність хоча б одного з цих факторів може призвести до того, що взуття швидко втратить свіжість і почне виділяти неприємний запах. Однак кілька повсякденних звичок, якщо їх дотримуватись регулярно, допоможуть подолати цю проблему.

Догляд

Правильний догляд за взуттям — запорука його підтримки в хорошому стані. Регулярне видалення бруду захищає взуття від розвитку бактерій, які спричиняють появу неприємних запахів. Якщо є можливість вийняти устілку, її можна випрати або поміняти на нову. Хорошим рішенням є використання вставок з антибактеріальними та протигрибковими властивостями, які допомагають усунути проблему неприємного запаху.

Хороша вентиляція

Неприємний запах зберігається в основному у взутті зі штучних матеріалів. Такі вироби після кожного носіння варто ретельно провітрювати, залишаючи їх на відкритому повітрі. Місце, де зберігається взуття, також має добре провітрюватися. Спеціальні підвіски та ароматизатори для взуттєвих шаф допоможуть увібрати небажані запахи.

Гігієна ніг

Підвищена пітливість ніг призводить до швидкого розмноження бактерій, які стають причиною виникнення неприємного запаху. Позбутись цієї проблеми можна, дотримуючись правил гігієни, а також використовуючи спеціальні спреї та антиперспіранти. Вони захищають стопу від надмірної вологи, усувають неприємний запах, приємно охолоджують, часто також допомагають захистити стопи від хворобливих пухирів і потертостей.

Які сучасні засоби долають неприємні запахи взуття

Сьогодні позбутись проблеми неприємного запаху взуття можна швидко та безпечно за допомогою спеціальних засобів. Дія таких нейтралізаторів засновується на властивості інгредієнтів, які входять до їхнього складу, моментально знищувати більшість бактерій. Розчинений дезінфектант після нанесення продовжує свій вплив, пригнічуючи подальше розмноження бактерій. Тож такі засоби долають першопричину виникнення запахів — бактерії, що й пояснює їхню ефективну довготривалу дію.

Оскільки мікроорганізми інтенсивно розмножуються у вологому середовищі, також варто використовувати засоби з водовідштовхувальними властивостями. Спреї, виготовлені за сучасними технологіями, не тільки ефективно відводять вологу, але й залишають поверхню взуття максимально повітропроникною. Сухість взуття, його добра вентиляція та систематичне використання антибактеріальних засобів не залишать мікробам жодного шансу. Засоби українського виробника YOCHEM, у виробництві яких використовуються сучасні хіміко-біологічні технології, можна придбати в інтернет-магазині NanoMarket.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99