Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Палетні стелажи для вашого складу від Українського виробника

Автор: Vladislav
20.02.2024 13:45

Палетні стелажі для складських приміщень є найбільш популярним рішенням та необхідним. Це пояснюється ще й тим, що вони також включають більше десятка окремих конфігурацій, які можна налаштовуати під потреби вашого складу. Палетний стелаж дозволяє адаптувати інфраструктуру складу, що особливо цінно під час неочікуваних пікових навантажень.

 

Щоб прийняти обґрунтоване рішення про збереження ваших товарів, купити палетні стелажі ціна важлива, але це не найбільш важливий фактор. Вам необхідно спочатку оцінити потреби, можливості, активи та кадрові ресурси вашого власного складу.

Палетний стелаж купити, обрати та встановити: що варто знати?

Системи стелажів для піддонів перевищили популярність більшості інших промислових систем зберігання за останні роки.

Хоча для цього існує безліч різних практичних причин, вигідна відмінність частіше всього пояснюється їх гнучкістю. Ці системи зберігання втілюють в життя просте рішення загальної проблеми вільного місця. Купівля палетних стеллажів передбачає загальну ціль «доповнення» додаткової площі за рахунок вертикального зберігання, користувачі відразу ж отримують підвищену щільність зберігання після установки.

З точки зору базової конструкції, всі системи стелажів для палет будуються з використанням піддонів. В залежності від вертикальної висоти, доступної в даному просторі об'єкта, системи стелажів для палет складаються з різних горизонтальних рядів піддонів, розміщених у послідовному порядку. Висота між кожним горизонтальним рядом визначається такими факторами, як розміри предметів зберігання, можливість доступу промислових транспортних засобів до піддонів, таких як вільні вантажники, а також кількість місць у проході, зарезервованого поруч із системою.

Типи палетних стелажів від українського виробника

Незважаючи на те, що існує безліч доступних варіантів конструкцій стелажів для піддонів, а деякі з яких можна побудувати в залежності від можливостей виробника палетних стелажів, залишається кілька класичних конструкцій.

Пропонуються селективні стелажі: найбільш розширена система стелажів для піддонів, найбільша ступінь доступності в порівнянні з іншими конфігураціями, що підтримують модель «першим прийшов – першим пішов» (FIFO). Це особливо надійна система для тих, кому потрібен постійний доступ до піддонів. Купити стелажі палетні селективні – це перспектива для операцій, в яких запаси складені на більш низьких рівнях.

Стелажі для піддонів з відштовхуванням назад: ця система стелажів значно відрізняється від селективної в тому сенсі, що вона не забезпечує таку ж доступність, оскільки піддони укладаються вертикально, іноді глибиною до чотирьох рядів. Не рекомендуються для операцій, в яких планується зберігати запаси, потрібні для частого комплектування. Тим не менше це відмінний варіант для тих, кому підходить система «перший прийшов, останній пішов» (FILO).

В'їздні стелажі для піддонів: підходять для операцій, які мають багато місць, але також вимагають багато варіантів зберігання. В'їзні системи можуть мати від 6 до 7 вкладених один на одного піддонів у висоту і від 10 до 12 піддонів у глибину.

Мобільні стеллажі для піддонів: ця стелажна система унікальна в тому сенсі, що вона побудована на колесах. Хоча цей елемент дизайну може виявитися небезпечним, сучасні мобільні стелажі для піддонів оснащені електронними стопорами та замками, а деякі з них повністю сейсмостійкі. Мобільні стелажі для піддонів підходять для операцій, які потребують одночасного переміщення повних піддонів, а також для операцій з великим об’ємом зберігання та досить високим рівнем переміщення піддонів. Як правило, ця конструкція використовується у високозатратних операціях, таких як холодильні та морозильні камери.

Палетні стелажі для складу для вузьких проходів: системи стелажів для вузьких проходів створені для операцій, у яких дуже мало вільного місця в проходах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99