Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Водяна рушникосушка з полицею: її особливості та переваги

Автор: Vladislav
13.02.2024 20:49

Ванна кімната вважається найбільш вологим приміщенням у будинку. Саме тому всі будівельні матеріали та прилади розроблені так, щоб протистояти руйнівній вологості зсередини. Вода не тільки поступово руйнує, але й сприяє росту грибків. Вологе середовище зазвичай вважається сприятливим для росту бактерій. Саме стільки мікроорганізмів накопичується на рушниках. Якщо вони не висохнуть протягом кількох днів, то почнуть неприємно пахнути.

 

Щоб цього уникнути, потрібно просушити тканину. У більшості будинків для цього використовують стандартні змійовики - труби, по яких тече гаряча вода. Але іноді вони заховані в стіні, тому неможливо повісити що-небудь сушитися. А в приватних будинках їх може взагалі не бути. Для того, щоб забезпечити сухість санвузла та аксесуарів, інтернет-магазин пропонує рушникосушки водяні з полицею: https://kkplus.shop/santehnika/polotencesushiteli/sushky-dlya-rushnykiv-vodyani/s-polkoj для індивідуального користування.

Поради щодо вибору

Купуючи рушникосушку, перше, на що слід звернути увагу — це матеріал виготовлення. Найчастіше для виробництва використовують нержавіючу сталь. Метал має високі термостійкі властивості, що допускає використання тонкостінних трубок і зменшує вагу виробу. Оскільки рушникосушка підключається до водопроводу, необхідно враховувати робочий тиск. У невисоких будівлях це 2,5-6 атм. У високих будинках — до 12 атм. Купуючи рушникосушки водяні: https://kkplus.shop/santehnika/polotencesushiteli/sushky-dlya-rushnykiv-vodyani/ звертайте увагу на робочий тиск, найкраще купляти продукцію з запасом.

Рушникосушки водяні

Сучасні моделі

Компанія Deffi оновила свій асортимент рушникосушок, щоб йти в ногу з часом. Дизайнерський пристрій — це 4-ступінчаста поличкова драбина з багатофункціональним електронним модулем та полицею. Рушникосушка загалом має декілька перекладин, тому на неї можна повісити багато одягу після прання. Фахівці високо оцінили багату комплектацію, виробник у водяні моделі не ставить регулятор температури, але є таймер. Сушарка легко підключається до автономного опалення, не потребує надмірної уваги до обслуговування, але вимагає правильності приєднання до трубопроводу.

Користувачі задоволені місткістю та ефективністю приладу, вагомою перевагою якого є доступна ціна.

Завдяки мінімалістичному дизайну виріб пасуватиме до будь-якого стилю інтер'єру. Рушникосушка також має спеціальну поличку для зберігання різноманітних аксесуарів для ванної кімнати. Наявність довгих поручнів полегшує сушіння рушників.

Обираючи пристрій від відомого бренду, користувач робить інвестицію в комфорт, тепло, безпеку та чистоту санвузла. Гігієнічна кімната буде завжди виглядати затишно саме із рушникосушкою водяного типу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99