Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Просторі конференц-зали в Києві

Автор: Vladislav
05.12.2023 22:10

Promotion

 

Плануючи будь-яку подію в Києві, важливо обрати не просто конференц-зал, але місце, яке зможе створити атмосферу для розквіту ідей та плідної роботи. У світлі міста, що ніколи не спить, просторі конференц-зали в Києві від KyivHall виступають як ідеальна платформа для вашого заходу.

Просторі конференц-зали в Києві

Що робить наші конференц-зали унікальними?

Простір, який заохочує співпрацю та творчість:

KyivHall створює простори, де команди та індивіди можуть взаємодіяти та втілювати свої ідеї в життя. Наші конференц-зали розраховані на комфортне розміщення від 1 до 200 осіб, створюючи ідеальне середовище для будь-якого розміру заходу.

Сучасний дизайн та функціональність:

Ми віримо, що комфортне оточення сприяє продуктивності. Наші зали поєднують у собі стильний дизайн та передове технічне обладнання, гармонійно поєднуючи естетику і практичність.

Гнучкі варіанти розміщення меблів:

Кожен вид заходу потребує свого формату. Ми пропонуємо різноманіття варіантів розміщення меблів, включаючи театральну посадку для виступів, круглі столи для інтерактивних дискусій, або гнучку посадку для роботи в малих групах.

Що робить наші конференц-зали унікальними?

Професійне технічне забезпечення:

У світі швидких технологічних змін, ми готові до них. Кожен зал оснащений усім необхідним для успішної презентації чи виступу: великі екрани, акустичні системи, мікрофони та інше.

Виберіть ідеальну локацію для вашої події:

Зал "Hall A" на Володимирській, 79:

  • Вмістимість до 140 гостей
  • Площа 145 кв.м.
  • Локація: Володимирська, 79

Зал "Блакитний" на Хрещатику, 25:

  • Вмістимість до 120 гостей
  • Площа 120 кв.м. + 60 кв.м. зони для кейтерингу
  • Локація: Хрещатик, 25

Чому обирати KyivHall?

  1. Високий стандарт сервісу: Ми прагнемо до найвищих стандартів обслуговування, гарантуючи вам комфорт та задоволення від події.

  2. Широкий вибір послуг: Окрім конференц-залів, ми пропонуємо додаткові послуги, такі як кейтеринг, технічна підтримка та організація заходів різного формату.

  3. Досвід та репутація: Наша команда має багаторічний досвід у сфері організації подій та конференцій.

Запрошуємо вас вибрати KyivHall як ваш простір для важливих подій. Разом ми створимо неповторний досвід, який залишить яскраві враження у вас та ваших гостей. Дізнайтеся більше на нашому сайті або зв'яжіться з нашою командою для консультації та бронювання.

KyivHall - де простір переплітається з ідеями, а ваша подія стає неповторною!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99