Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тихий алкоголізм

Автор: Vladislav
03.10.2023 12:29

Якщо у вас алкоголізм або стан на межі алкоголізму (передалкоголізм), то поступово починають виникати різні проблеми на роботі, на які вкаже ваша сім'я або керівництво. А якщо ви не почнете лікування, вам загрожуватиме звільнення з роботи.

 

Що таке “тихий алкоголізм”?

Пацієнтів з алкогольною залежністю називають алкоголіками, і в багатьох людей складається уявлення про людину, яка, коли напивається, голосно кричить, використовує ненормативну лексику, стає агресивною. Однак за останні 20 років кількість таких важких випадків зменшилася, спостерігається тенденція до пом'якшення симптомів загалом. Пацієнтів з явною проблемною поведінкою, наприклад агресивною, більше не бачать так часто, а число "тихих пацієнтів-алкоголіків", які починають лікування алкоголізму в Тернополі, зростає.

Однак, навіть якщо ви не кричите та не проявляєте агресії, продовжуєте приділяти більше уваги випивці, ніж улюбленій роботі, сім'ї або хобі, ви страждаєте на алкоголізм. Дедалі частіше, симптоми включають в себе:

  • "Я не можу контролювати вживання алкоголю",

  • "Я знаю, що алкоголь є причиною моїх проблем зі здоров'ям, але не можу зупинитися",

  • "Я п'ю кожні кілька годин вранці, вдень і ввечері".

Що таке алкозалежність?

Залежність виникає через неодноразове виконання певних дій, які приносять вам певне задоволення, що призводить до бажання більшої стимуляції. Наприклад, спочатку людина може почати грати в азартні ігри з легким почуттям, щоб позбутися своїх турбот, але почуття свободи та ейфорії, які приносить азартна гра, викликає в неї залежність. Перш ніж людина це усвідомлює, вона почне ставити азартні ігри вище за сім'ю та роботу. Стан "Я знаю, але не можу зупинитися" є спільною характеристикою різних залежностей.

Алкогольна залежність має тенденцію ускладнюватися. У наші дні алкоголізм став більш складним. Це пов'язано з тим, що дедалі більше випадків алкогольної залежності зумовлені поєднанням таких захворювань, як біполярний розлад і шизофренія, а також проблемами сімейними та робочими. Крім того, стає менше випадків соціальної проблемної поведінки (постійні напади пияцтва, агресивна поведінка, словесні образи і т.д.), збільшується число "тихих алкоголіків", які менш помітні.

Лікування алкоголізму

Алкоголізм — вузькоспеціалізоване захворювання, тому дуже важливо звернутися до фахівців. Основами лікування є відвідування реабілітаційного центру, участь у групах самодопомоги, кодування від алкоголізму в Тернополі. Залежно від симптомів пацієнта може бути рекомендована госпіталізація для проведення медикаментозної терапії.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99