Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Природний газ для підприємств: вибираємо надійного постачальника

Автор: Ruslana
28.08.2023 11:10

Для більшості підприємств природний газ є основним ресурсом, що забезпечує стабільну роботу. Тому вибір надійного постачальника є запорукою успішного розвитку, особливо у період воєнного стану, коли бізнес найбільш уразливий.

 

Компанія «Твій ГазЗбут» має багаторічний досвід роботи на енергетичному ринку, створила широку мережу представництв на території всієї країни, а також контакт-центр для швидкого та ефективного обслуговування клієнтів.

F:\август 2023\газбуд\1.png

Постачання природного газу від компанії «Твій ГазЗбут»

Сьогодні, споживачі можуть самостійно обирати постачальника, завдяки чому для бізнесу значно скоротилися ризики, пов'язані з нестабільними постачаннями. Компанія "Твій ГазЗбут" розробила тарифи, в період дії яких ціна газу для підприємств залишається незмінною.

Поточні тарифи на природний газ для бізнесу

Усвідомлюючи той факт, що юридичні підприємства мають різні обсяги споживання ресурсів, компанія «Твій ГазЗбут» розробила тарифи з урахуванням обсягу споживання:

  • тариф "Великий бізнес" доступний для постачальників, у яких річне споживання перевищує 100 тисяч кубометрів протягом року;
  • тариф «Власна справа» можуть обрати невеликі підприємства з витратою до 100 тисяч кубометрів на рік.

У кожному пакеті споживачам пропонуються вигідні умови співробітництва:

  • знижки в залежності від обраної форми оплати;
  • відсутність штрафів за небаланси та оперативне регулювання обсягів.

З метою захисту бізнесу від цінових змін в опалювальний період компанія «Твій ГазЗбуд» пропонує скористатися спеціальною пропозицією «Газовий фікс». Це дозволяє придбати від 500 кубометрів газу за фіксованою вартістю, використовувати його за будь-яким зручним графіком.

В рамках кожного договору компанія «Твій ГазЗбут» гарантує сучасне постачання блакитного палива в необхідному обсязі. А щоб співпраця з компанією була максимально вигідною, клієнтам пропонують вигідні програми співробітництва.

Програма лояльності для постійних та нових клієнтів

Кожний клієнт компанії може отримати значну знижку при оплаті природного газу, а саме: від 2 до 15 відсотків в залежності від договору та форми оплати. 

Крім того, постійні клієнти отримують додаткову знижку 5%, за рекомендацією яких компанія підпише договір з новим клієнтом. Більше того, знижку 5% отримує і новий клієнт. Ця програма називається «Твій партнер», а знижки поширюються на постачання природного газу та електричної енергії.

Крім того, компанія "Твій ГазЗбут" постійно проводить акції, що дозволяють стати володарем цінних призів.

Детальніше ознайомитися з тарифами та програмами лояльності, дізнатися вартість газу та розмір знижки можна на офіційному сайті компанії, заповнивши заявку або зв'язавшись із персональним менеджером.

Переваги співпраці з компанією «Твій ГазЗбут»

  • Доступні ціни. Компанія пропонує своїм клієнтам різні тарифні плани, які дозволять заощадити.
  • Висока якість газу. Компанія «Твій ГазЗбут» здійснює постачання природного газу високої якості, що відповідає стандартам безпеки.
  • Надійність постачальника. Компанія є одним із найбільших постачальників газу в Україні, тому Ви можете бути впевнені, що газ буде доставлено вчасно та в повному обсязі.
  • Додаткові послуги. Клієнти компанії можуть скористатися підтримкою персонального менеджера, отримати знижки на оплату, взяти участь у акціях.

Якщо Ви шукаєте постачальника газу, який пропонує доступні ціни, високу якість газу та надійну роботу, то компанія «Твій ГазЗбут» – це найкращий вибір.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99