Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


З чого розпочати вивчення трейдингу?

Автор: Таня
27.07.2023 23:14

Самостійне вивчення трейдингу вимагає від трейдера дисципліни та системності. Ми вирішили розповісти про механіку ринку.

До речі, якщо ви хочете опанувати мистецтво трейдингу, радимо перейти на сайт bikotrading.pro вже зараз.


Механіка ринку: що варто знати трейдеру?

Знати механіку ринку – це знати, як працюють ринкові, лімітні та стоп-ордери. Знати, що таке спотовий ринок, маржинальна торгівля, термінові та безстрокові ф'ючерси. Розуміти, чому криптовалюти та деривативи дорожчають чи дешевшають.

Поговоримо про те, що таке знати механіку ринку. Розберемо за пунктами. Трейдер повинен:

  1. Знати, як працюють різні типи ордерів – лімітні, ринкові, стопи та інші. Потрібно розуміти особливості та ризики кожного типу заявки, щоб використовувати їх у торгівлі.
  2. Знати, як працюють різні біржі та ринки. Криптовалютні біржі, фондові біржі та Forex мають свої особливості як у плані роботи, так і в плані регулювання.
  3. Знати, як працюють різні торгові інструменти - акції, криптовалюти, маржинальна торгівля, термінові ф'ючерси, безстрокові ф'ючерси, опціони й т.д.
  4. Розуміти, що таке ліквідність на біржі та як вона впливає на торгівлю. Висока ліквідність – добре. Низька – погано. Чому - відповідь на це питання потрібно знайти й засвоїти, щоб не нарватися на неприємності.
  5. Знати, що таке волатильність, які можливості та ризики вона створює. Висока волатильність – добрий момент для заробітку. Але на високій волатильності можна "відлетіти" в збиток, проморгавши момент для виходу з позиції. Низька волатильність не дає можливості "зрізати" гарний прибуток, але торгувати з нею безпечніше. Немає ризику нарватися на різкий стрибок ціни в той чи інший бік.
  6. Розуміти, що таке торговельний обсяг, біржова склянка та стрічка угод. У кластерах (індикатор торгового обсягу) показаний обсяг угод, що пройшов за n-період часу. Стрічка угод показує активність за інструментом – через неї проходять ринкові ордери. У біржовій склянці збираються лімітні заявки. Аналіз обсягів, склянки та стрічки угод допоможе зрозуміти, які настрої переважають на ринку та в який бік варто дивитися трейдеру.
  7. Розуміти, як працює попит та пропозиція, а також ринкові цикли. Усі ринки (акції, криптовалюти, сировина) переживають підйоми, падіння та стагнацію. Знати особливості ринку в кожному з його станів допоможе завжди триматися "на плаву", незалежно від того, чи росте ринок, падає або бовтається в обмеженому ціновому каналі.

Навчання трейдингу - безперервний процес. Трейдер навчається, коли торгує. Сучасний трейдинг для початківців - це системність та послідовність, які допомагають досягати успіхів швидше. Проте питання самонавчання – дискусійне. Одні трейдери можуть вийти на прибуток та постійно розвиватися самостійно, інші без курсів не можуть зробити навіть старт.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99