Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати настільну гру в інтернет-магазині?

Автор: Таня
28.06.2023 21:08

Купівля настільної гри офлайн – приємний та захоплюючий процес. Можна розглянути коробку і навіть оцінити механіку гри, якщо у торговому залі є тестова версія.

Інтернет-магазин настільних ігор https://gameland.com.ua теж надає можливість дізнатися про популярні розваги більше. Незважаючи на відсутність фізичної взаємодії з товарами, потенційний покупець може:

  1. Переглянути фото упаковки та ігрових елементів.
  2. Прочитати опис ігрового процесу.
  3. Вивчити відгуки.
  4. Переглянути відео з правилами.

Цього, як правило, достатньо формування підсумкової оцінки настільної гри.

Вибір настілки в інтернет-магазині складається з кількох простих кроків.

Призначення

У магазині є пропозиції для різних категорій настільників.

Наприклад, за віком весь асортимент умовно можна поділити на три категорії:

  • для дорослих;
  • для дітей;
  • універсальні (сімейні).

За кількістю гравців: для однієї людини, для двох, групи людей.

Залежно від розмірів та цілей використання виділяють стандартні версії ігор та дорожні.

Тематика

Тема гри має відповідати захопленням її власника. Припустимо, якщо дитина або дорослий любить історію і не захоплюється фантастикою, йому навряд чи припадуть до душі ігри за мотивами Гаррі Поттера або популярного супергеройського коміксу. І навпаки, якщо людина цікавиться магією та фокусами, ігри з «життєвим» геймплеєм їй ні до чого.

Вік

Незважаючи на те, що ігри для дітей прийнято вважати універсальними, у них є вікові обмеження. Верхній кордон можна трохи пересунути, а ось з нижнім трохи складніше. Якщо дитина занадто маленька для гри, вона просто не зможе розібратися з правилами.

Жанр гри

Маленькі діти люблять ходилки, а також ігри, де потрібно підбирати елементи.

Школярі надають перевагу навчальним та розвиваючими іграм. У пріоритеті у них вікторини, настілки на логіку та асоціативне мислення.

Дорослі обожнюють стратегії. Особливо видання з цікавими доповненнями. Також у топі абстрактні, рольові та інтелектуальні ігри.

Мова

Існують ігри, для проходження яких обов'язково потрібно знати конкретну мову. Серед них найпопулярніші:

  • україномовні;
  • англомовні.

Для компаній, у яких усі звикли спілкуватися кількома мовами, краще брати мовонезалежні настілки.

Перш ніж розпочати пошуки гри, варто визначитися з бюджетом. Краще не заощаджувати, оскільки у дорожчих ігор багата комплектація, добротні ігрові елементи та першокласний дизайн.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99