Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні переваги транспортування зерна фурами

Автор: Ruslana
26.06.2023 16:15

Сьогодні Україна посідає восьме місце у світі за рівнем використання сільськогосподарських угідь. Відповідно до прогнозів, упродовж  2023 року попит на експорт зерна може зрости аж на 40 відсотків, створюючи нові перспективи для фермерів агрономів. Однак потрібно зауважити, що вирощування культури – це лише перший крок до продажу зерна; другий крок – транспортування з поля до місця вивантаження. 

 

Зараз в Україні існує два види транспортування зерна: 

  • залізничним транспортом; 

  • автомобільним транспортом (в основному фурами).  

Хоча більше аграріїв користуються залізничним транспортом для транспортування свого товару, але саме другий вид: перевезення автомобільним транспортом має більше плюсів, особливо якщо ви заправляєте власним зерновим причепом до фури. 

6498c6a402ed9.webp

Чому мати власний напівпричіп-зерновоз - прибутково? 

Може здатися, що фермер, який використовує експедитора для транспортування зерна, економить гроші, делегуючи тягар іншим. Але насправді - це не економічно і дає змогу іншій стороні маніпулювати ціноутворенням і, своєю чергою, підвищувати собівартість, це стосується як Укрзалізниці, так і автоперевізників. 

Купити напівпричіп-зерновоз є набагато вигіднішим, оскільки після цього ви будете мати повний власний контроль над обладнанням і його технічним станом, а також зможете самі керувати графіками доставки. Коли ви наймаєте вантажоперевізників, то покладаєтеся на ціни, які вони стягують. А використання власного спорядження передбачає чітке ціноутворення та умови, тому що ви самі контролюєте маршрути, вартість палива та суму оплати працівникам. 

Говорячи про перевезення зерна залізницею, то в цьому випадку також буде вигідніше купити власний напівпричіп-самоскид. Маршрути залізниці обмежені. Тому вам все одно потрібно буде знайти спосіб транспортувати зерно до вагонів, оскільки зупинка залізниці може розташовуватися далеко від місця завантаження. Загальна відстань, необхідна для транспортування зерна від поля до розвантаження, значно скоротиться за наявності власного причепа-зерновоза. Крім того, менше часу буде витрачено на транспортування. 

Деякі виробники напівпричепів рекомендують калькулятори для ефективності. Клієнти можуть, наприклад, скористатися онлайн-калькулятором компанії Egritech, щоб оцінити, скільки грошей і палива вони заощадять, застосовуючи своє обладнання для транспортування. 

Який напівпричіп краще придбати: новий чи вживаний? 

Фермери здавна вважають, що придбати вживаний напівпричіп буде вигідніше, ніж зробити внесок у нове обладнання. Насправді заощадити гроші ви зможете саме з новими напівпричепами. 

Перш за все, вживане обладнання часто потребує технічного обслуговування через зношеність, а іноді проблема полягає в нестачі відповідних запасних частин старішої моделі. Купуючи новий напівпричіп безпосередньо у виробника, ви можете бути впевнені, що отримуєте якісне спорядження. 

Крім того, деякі компанії сільськогосподарської техніки надають клієнтам низку переваг. Клієнти, які придбали техніку від виробника напівпричепів Egritech можуть отримати сервісне обслуговування товару. Довгострокові переваги включають також і доступ до найкращих запчастин від виробника. Для прикладу напівпричепа-самоскида NPS 2650 AI від компанії Egritech доступні запчастини професійного рівня, такі як гідроциліндри HYVA, осі SAF, фурнітуру борту NEVPA. Їхнє обслуговування, безсумнівно, обійдеться дешевше, особливо якщо потрібна заміна компонентів. Просто тому, що вони тісно співпрацюють з компаніями, які постачають ці запчастини.  

При купівлі нового напівпричепа від виробника можуть бути додаткові послуги, які ви отримуєте відразу. Зрозуміло, що транспортування зерна потребує захисту від вологи та пилу. Клієнти Egritech можуть відразу купити водонепроникний тент, який чудово підійде для нової техніки. 

Компанія Egritech пропонує своїм клієнтам декілька видів причепів для фури, всі вони відрізняються високою надійністю та довговічністю. Каталог товарів зможете переглянути на сайті компанії. 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99