Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо вашому бізнесу інтегруватися в ринок криптовалют: думка фінансових аналітиків

Автор: Vladislav
18.01.2023 02:47

Дедалі більше світових компаній розширюють свій бізнес шляхом використання технології блокчейн. Ні, вони не торгують криптовалютою, натомість гіганти електронної комерції торгують за криптовалюту. Варто сказати, що український бізнес не стоїть осторонь, і за останній рік у платформу Binance інтегрувався не один великий гравець вітчизняного ринку.

 

Здійснити таку операцію допоможе платіжний сервіс SettlePay, який не тільки приєднає бізнес до Binance Pay, але також організує швидкий і надійний еквайринг, надавши можливість поповнення рахунку та зберігання криптовалюти в надійному гаманці.

3 причини розглянути криптовалюту як один зі способів розрахунку за товари та послуги

Одним із секретів успішного бізнесу є розширення можливостей для потенційних клієнтів. І саме можливість оплатити товар різними способами буде основним чинником для залучення нових покупців. Саме тому такі гіганти, як Amazon і AT&T, вже не перший рік приймають оплату через криптовалютні платформи. Що стосується наших компаній, то послугами SettlePay з підключення до сервісу Binance Pay скористалися VARUS, WOG, Фокстрот, АНЦ та багато інших.

 

Серед причин такої інтеграції варто виділити:

 

  • меншу комісію при оплаті цифровими грошима;

  • високу швидкість та надійність переказів криптовалют;

  • відсутність проблеми із волатильністю.

 

Додатковим стимулом для переходу компаній на такий спосіб оплати є той факт, що все більше молоді вважає за краще інвестувати в цифрові валюти, що дозволяє з упевненістю заявити — за такими грошима майбутнє.

Що ж пропонує SettlePay?

Оцінивши важливість інтеграції до технології блокчейн, варто зрозуміти, чим же приваблює український платіжний сервіс SettlePay. Насамперед тим, що він бере на себе всі зобов'язання щодо інтеграції платформи Binance у ваш бізнес. Також ви можете отримати гаманець, який підтримує найпопулярніші способи оплати. Додатковим плюсом для бізнесу буде користування еквайрингом платіжного сервісу, який надає доступ до різних фіатних грошей та криптовалют. Все просто та зручно, а головне — перспективно для вашого бізнесу!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99