Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому вантажне таксі - це зручно, швидко та вигідно

Автор: Таня
07.01.2023 22:18

 

Сервіс вантажного таксі успішно знімає всі питання щодо перевезення речей, техніки, меблів, будматеріалів та багато іншого. Надання послуги у цілодобовому режимі дозволяє вигідно вирішувати будь-які завдання у великому місті.

Замовити вантажне таксі в компанії «Мотор-М» можна для квартирного, офісного переїзду, транспортування габаритних товарів, інвентарю, доставки важкої побутової техніки додому.

Вантажне таксі: швидко, комфортно та вигідно

Мікроавтобуси належать до мобільного та практичного транспортного засобу. З їхньою допомогою можна комфортно і маневрено переміщатися містом, завантаживши необхідний вантаж і взявши пасажирів. Це зручно і тим, що здійснивши лише один дзвінок у компанію «Мотор-М» - це вантажні перевезення вже через пів години після замовлення машина буде подана для навантаження речей.

Серед переваг вантажного таксі:

  1. Відсутність доплати за тоннаж. У більшості випадків для термінового виконання замовлення перевезення достатньо автомобіля вантажопідйомністю 1,5 тонни, тому жодних переплат за тоннаж або обсяг не буде. Якщо буде потрібний транспорт більшої вантажопідйомності, то його також завжди підберуть у найкоротші терміни.
  2. Вигідна подорож у кілька місць. Послуга передбачає можливість заїзду у кілька місць. Наприклад, можна доставити вироби чи товари покупцям, забрати побутову техніку, меблі з магазину та відвезти до нової квартири. У подібних випадках поїздка обійдеться набагато дешевше, ніж їздити туди-назад.
  3. За потреби можна скористатися послугою з бригадою вантажників. Кваліфіковані вантажники виконують роботи швидко та злагоджено. Ретельно пакують кожну деталь меблів, щоб захистити від подряпин, завантажать і розвантажать, занесуть речі на поверх. Послуга вантажників з автомобілем – зручний варіант для будь-якого виду перевезень.
  4. Оперативна доставка від дверей до дверей. Товари, речі або інший вантаж доставлять у те місце, куди необхідно, при цьому з мінімальними витратами часу для замовника.

Сервіс стандартного перевезення передбачає або габаритний вантаж у великому обсязі з відсутністю пасажирських місць або наявність пасажирських місць, але з обмеженим місцем для речей. Вибираючи вантажне таксі від «Мотор-М» клієнт гарантовано отримує автомобіль, який підходить не тільки для предметів, але й для пасажирів.

Це зручне розв'язання питання в багатьох ситуаціях, наприклад, коли потрібний трансфер для сім'ї з багатьма валізами від будинку на вокзал або в аеропорт. Можливість супроводжувати вантаж у клієнта є завжди, та передбачено місце для його зручності. Якщо є бажання проконтролювати кожен етап перевезення, можна перебувати в автомобілі під час доставки речей. При оформленні та узгодженні замовлення з клієнтом співробітник фірми-перевізника підбирає максимально комфортну машину. 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99