Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


ЖК Plaza Kvartal – ідеальне житло у передмісті

Автор: Таня
20.12.2022 01:11

 

До складу ЖК Plaza Kvartal входять три малоповерхові будинки, в яких облаштовані квартири преміального класу.

Оздоблювальна цегла оранжевого та сірого кольорів та багаторівнева форма будівлі створюють контрастне враження та формують об'ємну архітектуру фасаду будівлі. Відмінною особливістю ЖК є наявність облаштованої для загальної експлуатації мешканців покрівлі, де є зона барбекю. Перший поверх приміщень займуть інфраструктурні об'єкти, магазини продажу продуктів та клініка. У житловому комплексі передбачено підземний паркінг на 48 машиномісць, а для гостей ЖК – наземна стоянка на його території.

До речі, якщо ви хочете купити квартиру у Чабанах в ЖК Plaza Kvartal, радимо перейти за даним посиланням вже зараз.

Інфраструктура комплексу

Plaza Kvartal зводять у смт Чабани, що розташоване на території Києво-Святошинського району. Час під'їзду до станції метро "Теремки" становить 20 хв, якщо скористатися маршрутним таксі, а до головної вулиці столиці - Хрещатика автомобілем можна дістатися протягом пів години.

Недалеко ЖК розташований парк з озером і дитячим майданчиком, а прогулянкова зона району включає кілька затишних сквериків. Забудовник планує організувати на території Plaza Kvartal майданчик для відпочинку дітей різного віку.

У кроковій доступності від Plaza Kvartal розташований центр дитячого розвитку "Дюваль" і два дитячі садки. У селі Новосілки розташована найближча школа, дістатися до якої можна за 10 хв на автомобілі. За 400 м від ЖК зводиться новий навчальний заклад, який планують відкрити найближчим часом.

Любителі спорту можуть провести тренування у фітнес-клубі GRAFITGYM, розташованому у сусідньому будинку.

У кроковій доступності розташовані супермаркет продуктів та товарів побуту, безліч кафе та ресторанів. У торгово-розважальному центрі "М.Пасаж" можна скористатися послугами магазину техніки, кінотеатру, скуштувати страви різних кухонь світу на облаштованих фуд-кортах. Якщо вас цікавить вся доступна інформація про даний ЖК, рекомендуємо відвідати сайт plazakvartal.kiev.ua, не гаючи часу.

Комплектація приміщень

Стандартне облаштування квартир передбачає наявність вхідних дверей, сантехнічних та електричних систем, лічильників на воду та електрику, електрообігрівачів.

Крім того, забудовник має намір:

  • обладнати житлові приміщення металопластиковими вікнами компанії Rehau;
  • оснастити під'їзди будинків ліфтами;
  • звести дві підстанції на території комплексу, оскільки всі будинки на електриці.

Під'їзди житлових будинків планують оснастити домофонами із функцією відеоспостереження. На поверхах та в підземному паркінгу для мешканців обладнають комори.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99