Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги лазерної епіляції зони бікіні

Автор: Таня
10.12.2022 00:41

Більшість жінок і чимало чоловіків прагнуть хоча б на якийсь час, а в кращому разі назавжди позбутися небажаного волосся в зоні бікіні. Для того, щоб досягти бажаного результату, пропонується багато варіантів. До них відноситься видалення волосся за допомогою воску або цукрової пасти (шугаринг), використання спеціальних косметичних засобів, гоління звичайною бритвою та лазерна епіляція.

Якщо намагатися розв'язати це питання самостійно, можна зіткнутися з такими перешкодами, як чутлива шкіра у зоні бікіні, і навіть важкодоступні ділянки тіла. Сучасна лазерная эпиляция зоны глубокого бикини якісно і легко допоможе розв'язати обидві ці проблеми. Як правило, більшість людей, які одного разу вибрали саме цей спосіб видалення волосся, залишаються з ним назавжди.

Процес проведення лазерної епіляції зони бікіні

У чому полягає суть лазерної епіляції? На волосяні фолікули впливає лазерний промінь. Ті судини, які підживлюють волосяне коріння, поступово відмирають, тому що висока температура, яка випромінюється лазером, склеює стінки капілярів і живлення волосків припиняється.

Варто зазначити, що лазерная эпиляция интимной зоны Киев - досить швидка процедура і займає лише 20 хвилин.

Етапи проведення процедури:

  • налаштування обладнання спеціалістом, обробка зони впливу антисептичними засобами та нанесення спеціального контактного гелю на шкірний покрив;
  • сама процедура, де фахівець проходить маніпулою по заданій ділянці (шкіра має бути заздалегідь поголеною);
  • після завершення видаляється зайвий гель, а шкіру заспокоюють за допомогою спеціального засобу.

Щоб отримати бажаний результат у вигляді гладкої шкіри необхідно відвідати від 8 до 12 сеансів з періодичністю 1 місяць.

Основні переваги

На це час лазерная эпиляция паха має ряд істотних переваг:

  • по-перше, це досить тривалий ефект. При проведенні повного курсу процедур гладка шкіра у зоні бікіні зберігається від 5 до 10 років;
  • по-друге, багато хто відзначає безболісність процедури. Легке поколювання при процесі не завдає дискомфорту, за бажанням можна використовувати знеболювальне;
  • по-третє, відсутні врослі волоски;
  • по-четверте, ціна за курс лазерної епіляції набагато менша, ніж сумарні витрати на інші щомісячні процедури видалення небажаного волосся.

Для проведення процедури не потрібна ретельна підготовка. Достатньо протягом 14 днів до проведення маніпуляції не засмагати та не приймати антибіотики.

Під час проведення курсу можна і потрібно збривати відрослі волоски за допомогою бритви.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99