Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Для чого потрібні подарункові набори для нових співробітників?

Автор: Таня
29.11.2022 21:27

 

У перші тижні після прийому на роботу новий співробітник відчуває стрес. На це впливає оточення, нові вимоги та правила. Процес адаптації у новому колективі, зазвичай, відбувається поступово. Щоб прискорити період адаптації співробітника та зробити його приємнішим, експерти з корпоративних подарунків рекомендують придивитися до практики використання вітальних наборів.

Що це за набір?

Сьогодні welcome box є подарунковим набором, який компанія дарує новому співробітнику. Чітких правил щодо його формування, форм та вмісту немає. Все залежить від ідеї, яку хоче вкласти компанія в цей набір і бюджету, що виділяється на це. Немає чітких правил й в оформленні. Насамперед важлива сама увага.

А чи потрібен Welcome box?

Тут кожна компанія вирішує сама, даруватиме вона welcome kit новому члену колективу або ні.

Щоб зрозуміти, чи потрібні вони, чи ні, потрібно розуміти для чого створюються ці подарункові набори:

  1. Ознайомлення з компанією. Бокси найчастіше брендуються та знайомлять нового співробітника з корпоративною культурою. Можна додати брендовані предмети, які співробітник використовуватиме у своїй роботі. Це дозволить співробітнику відчути себе частиною колективу. Наприклад, лімітований значок, який показуватиме приналежність до компанії.
  2. Актуальна інформація. Можна додати в набір збірник запитань, які часто ставляться новачками, в ньому можна вказати розпорядок робочого дня, контакти колег, календар з корпоративними святами. Це дозволить новачкові оперативніше влитися у колектив.
  3. Мотивація. На початку роботи на новому місці, часом буває важко вибудувати робочий процес, як підступитися, з чого почати. Можна додати візуалізацію бізнес-процесу у вигляді чек-листа або календаря.
  4. PR компанії. Якщо набір буде цікавим і ефектним, з великою ймовірністю співробітник поділиться його фотографією в соціальних мережах. А це своєю чергою побачать потенційні нові співробітники, а також клієнти – як старі, так і нові.

Якщо ви вирішили дарувати welcome pack для новых сотрудников, краще це робити не в перший робочий день, а відразу після прийняття рішення про прийом співробітника на роботу. Це дасть співробітнику час для ознайомлення із вмістом набору та корпоративною культурою.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99