Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Для кого підійде співпраця з брокером BTG Capital?

Автор: Таня
22.09.2022 21:06

 
 
BTG Capital – швидкозростаюча та перспективна брокерська компанія. Вона вже встигла вийти на міжнародний ринок. Що потрібно знати про брокера, і яким трейдерам підійде співпраця з ним – розбиратимемося в цьому матеріалі.
 

Як знайти брокера?

 
Перший і найпростіший спосіб зв'язатися зі співробітниками компанії – зайти на їхній офіційний сайт. Вас зустріне приємний дизайн, який є вмілим поєднанням зеленого, синього та білого кольорів – найспокійніших і найпривабливіших. Прямо на головній сторінці є віконце у вигляді повідомлення – це чат із працівниками. Всі питання, що цікавлять, і виниклі проблеми можна вирішити саме за допомогою спілкування в чаті. А для тих, хто не хоче щоразу відкривати сайт для відповіді, є можливість написати на електронну пошту. Прихильники особистих розмов можуть зателефонувати за номером, вказаним на сайті. А якщо вас цікавить обзор брокера BTG Capital, радимо перейти за посиланням вже зараз.
 

Що обіцяє компанія BTG Capital своїм клієнтам?

 
Головна умова функціонування будь-якої компанії, яка має справу з фінансами, – це прозорість. Трейдер зобов'язаний знати всі умови співробітництва (відсоток комісії, терміни виплат, умови повернення коштів, потенційні ризики тощо) до моменту укладання договору співробітництва. На цей рахунок BTGCapital не можна викрити: вся необхідна для функціонування документація є в наявності. Від найголовнішого – ліцензії, що діє відповідно до правил Комісії з фінансових послуг на Маврикії до Умов користування, Політики конфіденційності та Положення про ризики.
 

Перевага брокера BTG Capital

 
Жодних проблем: торговців попереджають про те, що вони мають справу з фінансами та їх втрата – варіант, який допускається. У цій сфері дуже важливо розуміти такі банальні речі, адже деякі новачки дуже болісно переживають втрати.
 
Серед іншого, можна виділити, що умови роботи взаємовигідні. Трейдер, зі свого боку, отримує максимум підтримки та можливостей, натомість на повну довіру та чітко встановлений відсоток комісійних.
 

Що цікавого пропонує BTG Capital на своєму сайті?

 
Сбогодні вже нікого не дивують сайти брокерів із чатами, власними платформами та календарем трейдера. Хоча все це є у BTG Capital, компанії вдалося здивувати навіть «бувалих».
 
Наявність своєї навчальної системи – ось що справді вражає. Безліч книг, аудіолекцій, відеоматеріалів і все це без будь-яких доплат. Сьогодні продаж курсів та ринок освітніх матеріалів досяг піку, при якому навіть найбагатші та зрозуміліші речі намагаються монетизувати. Чому так не вчинили BTGCapital - невідомо, але дуже приємно.
 

Якими позиціями можна торгувати з цим посередником?

 
Спершу варто звернути увагу, що компанія постаралася над розробкою власної платформи для торгівлі. Продавати можна як удома, так і в дорозі або на відпочинку – дуже зручна наявність програми.
 
Чим торгувати – питання складне, бо вибрати буде нелегко. В арсеналі брокера тільки валютних пар більше 6 десятків. А ще криптовалюта, акції, індекси та сировина. Але, загалом, співробітники доступно пояснюють переваги торгівлі всіма видами позицій та допомагають зробити вибір. За бажання можна працювати і золотом, і, наприклад, біткоінами - вам відкриють єдиний рахунок, що дуже зручно.
 

Кому підходить такий брокер?

 
Якщо ви:
 
  • трейдер-початківець, готовий до ризиків і повний бажання працювати на результат;
  • продавець з досвідом, але без добре складеного плану дій та власної стратегії;
  • досвідчений гравець, який хоче придбати професійну команду і лише керувати своїми грошовими потоками, не проводячи більшу частину часу на біржах - Вам однозначно варто зв'язатися з компанією btg-capital.com. Можна торгувати як самостійно, так і довіритися профі, які примножать ваш дохід у кілька разів.
 

Висновки

 
Не обов'язково мати величезний досвід у трейдингу, щоб звертатися за допомогою до брокерських компаній. Співпрацювати можна на мінімальному тарифі. Згодом прийде досвід, і можна буде підвищувати ставки. Найважливіше – не втрачати впевненості та не панікувати: торгівля – місце, де кожна секунда може в корінь змінити перебіг подій. Що стосується брокера BTG Capital – з ним можна працювати та заробляти.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99