Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


YouControl – надійний сервіс для пошуку інформації у мережі

Автор: Таня
04.08.2022 20:18

 
 
YouControl – це аналітична система, що дозволяє витягувати дані з відкритих джерел. Сервіс розроблений місцевими IT-фахівцями для громадського контролю, проведення журналістських розслідувань та створення прозорого бізнес-середовища. Якщо не знаєте, як знайти клієнтів, вам допоможе інструмент під назвою «Аналіз ринків». Усі зацікавлені особи протягом хвилини одержують цінну інформацію про діяльність українських компаній, які надають послуги, випускають та поширюють різну продукцію.
 
 

Чому бізнесмени обирають сервіс YouСontrol?

 
Сервіс YouСontrol набув широкого поширення завдяки простоті використання. Для пошуку клієнтів необхідно перейти на сайт у будь-який зручний час. Щоб зареєструватися, достатньо заповнити коротку анкету із зазначенням:
 
  • імені;
  • ЄДРПОУ вашої компанії;
  • адреси електронної пошти;
  • телефонного номера;
  • посади.
 
Додатково доведеться вигадати пароль і погодитися з умовами оферти. Для завершення елементарної процедури реєстрації надходить код у вигляді SMS-повідомлення. Всім без винятку відвідувачам дають право на доступ до системи у демо-режимі.
 
Сервіс YouControl надає лише перевірену та актуальну інформацію. Серед основних переваг системи виділяють можливість швидко знайти партнерів для взаємовигідного співробітництва. Сервіс використовують юристи, банкіри та представники державних підприємств. Сайт дозволяє дізнатися про всі судові розгляди, в яких брала участь компанія. Додатково відкривається доступ до семи міжнародних списків санкцій. Демонструються ліцензії та дозволи на ведення бізнесу. Деталізована перевірка дозволяє відмовитися від співробітництва, якщо виявлено ознаки недобросовісної діяльності. Серед ваших партнерів будуть лише надійні організації, які добре себе зарекомендували. А якщо вас цікавить база пропагандистів, то радимо перейти за посиланням https://youcontrol.com.ua/news/baza-propahandystiv-teper-v-ruassets/ вже зараз.
 

Як використовувати сервіс для пошуку клієнтів?

 
Пошук клієнта починається з входу в систему, а потім натисніть «Аналіз ринку». Програма самостійно відсіває неприйнятні варіанти. Пошук виконується за набором критеріїв, необхідно вказати:
 
  • товари;
  • тип підприємства;
  • регіон;
  • місто.
 
Можна додатково ввести в систему фільтрів дату реєстрації організації, розмір виручки та кількість працівників. За кілька хвилин комп'ютерна програма продемонструє результат. Під час пошуку клієнтів бізнесмени використовують стаціонарні комп'ютери, ноутбуки, планшети та будь-які мобільні пристрої. Результати добре відображаються незалежно від розміру екрана. З'являються списки потенційних клієнтів, які відповідають критеріям. Система розкриває дані про компанії та формує графічні звіти. Можна отримати більш детальну інформацію, якщо натиснути на мишу розгорнути рядок і використовувати вкладку «Аналітика». Підсумкові результати завантажуються як таблиці.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99