Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості та переваги лайтбоксів

Автор: Таня
03.08.2022 19:54

 
 
Сучасний лайтбокс ефективно застосовується у рекламній сфері. У разі його використання можна швидко просунути товар або послугу. Реклама буде виглядати яскравою і незабутньою.
 

Переваги світлових коробів

 
Таку рекламу, що світиться, можна зустріти на вулиці. За рахунок підсвічування створюється яскравий вид реклами. Якщо замовити лайтбокс, то рекламу буде видно навіть вночі.
 
Основні переваги лайтбоксів:
 
  1. За допомогою лайтбоксу ефективно доноситься інформація до потенційних замовників.
  2. За рахунок підсвічування постер виглядає яскраво, тому люди його одразу помічають.
  3. Лайтбокс може мати різну форму та розміри, тому може бути встановлений у будь-якому місці. Його форма може бути прямокутною, круглою, багатогранною. Все залежить від фантазії замовника.
  4. Можна легко замінити плакат. З одним лайтбокс використовують кілька зображень. Щоб замінити картинку, видаляють стару та поміщають нову.
  5. Має мобільність. З невеликим лайтбоксом можна створити зовнішню рекламу на пересувному об'єкті: автобусі, автомобілі, поїзді.
  6. Не залежить від пори року. Дощ і сніг не можуть проникнути всередину короба.
  7. Економічне рішення. Лайтбокс має міцну конструкцію. Вона не втрачає своїх властивостей кілька років і здатна витримувати будь-які температурні навантаження.
 

Види світлових коробів

 
Лайтбокси бувають:
 
  1. Односторонні та двосторонні. Конструкція може мати одну або дві рекламні поверхні. Якщо це односторонній бокс, то на одній панелі розміщується рекламний плакат, а техніка прикріплена на задній стороні. У двосторонньому лайтбоксі є світлопрозорі поверхні. Техніка знаходиться у внутрішній частині пристрою.
  2. Фігурними та простими. У класичному варіанті використається прямокутний бокс. Для його виготовлення використовують просту технологію, тому вона коштує недорого. Фігурний варіант може мати будь-яку форму.
  3. Підлоговими та підвісними. Зовнішню рекламу часто роблять із підвісних коробів. Її розміщують на фасаді будівлі. Підлоговий варіант може бути встановлений у торговому центрі, магазині, на вулиці.

Для виготовлення світлових коробів використовують різні матеріали: алюміній, пластик, оргскло, метал. Також може використовуватися банерна тканина, монолітний або стільниковий полікарбонат.

 
Лайтбокси ставлять у місцях, що проходять, щоб люди постійно їх бачили.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99