Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види та особливості ставок на кіберспорт

Автор: Таня
06.07.2022 20:40

 
 
 
Ставки на стандартні результати дуже популярні серед бетерів. Вони дозволяють досить просто влитися в бетінг новачкам. Крім того, навіть досвідчені гравці вважають за краще укладати парі до матчу. Такий варіант можливий і у кіберспорті.
 
Однак найбільш просунуті гравці частіше вважають за краще робити live ставки в процесі матчу. Ставки у лайві ggbet дають низку переваг перед прематчевими ставками. 
 

Букмекери для ставок на кіберспорт

 
Наразі складно знайти контору, яка не має у своїй лінії кіберспорт. Ставки на віртуальні дисципліни доступні у більшості БК, але не всі з них добре опрацьовують цей розділ. Найчастіше кіберспорт додається просто з основними іграми та ставками.
 
Існують букмекерські контори, орієнтовані виключно на кіберспорт. Тут наголос зроблено на віртуальні змагання, тому знайти кіберспортивні ставки можна на будь-яку дисципліну.
 

Основні типи ставок на кіберспорт

 
Спектр ставок у кіберспорті не дуже відрізняється від того, що пропонується в інших видах спорту. Основними тут будуть такі варіанти:
 
  1. Виходи. Класичні варіанти з перемогою однієї з команд на карті чи у всій зустрічі;
  2. Ставки із форою. Ще один вид наслідків, тільки вже з перевагою. Наприклад, фора -1.5 за картами у матчі формату Bo3 означає, що команда має виграти 2-0. Крім того, її можна використовувати для переваги за кількістю фрагів. Фори бувають негативними та позитивними, а підрахунку результату необхідно додати обране значення ставки до підсумкового показника;
  3. Тотали. Пара не на результат, а на кількість вибраного параметра. Наприклад, тотал більше 2.5 за картами у матчі формату Bo3 означає, що команди зіграють три карти. Як і фора, ця ставка використовується для парі на кількість фрагів або навіть зіграного часу.
 
Є ще спеціальні варіанти, які виникають залежно від гри. У більшості дисциплін існує ставка на першу пролиту кров. Крім того, можна укласти парі на вбивство Рошана, defuse в раунді та багато іншого.
 

Переваги ставок на кібреспорт у live

 
Гравці, які знаються на Dota 2, CS:GO або інших дисциплінах, стежать за картою і розуміють розклад сил. З цієї причини вони можуть оцінити подальший розвиток гри не гірше за самого букмекера. Такий розклад створює додаткову перевагу, на яку варто звернути увагу.
 
Глядачі Dota 2 дуже часто чекають на появу піку команд і роблять ставки після вибору героїв. Набагато простіше спрогнозувати результат, коли є інформація про те, як розставляться лінії, хто грає на своїх найсильніших персонажах та багато іншого. До початку зустрічі про це все можна лише здогадуватись.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99