Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому потрібно виконувати пошук юр особи?

Автор: Ruslana
17.06.2022 19:05

Щоб успішно розвивати свій бізнес, підприємцям необхідно пристосовуватись до сучасних реалій цієї сфери. Особливе значення має отримання актуальних відомостей про потенційних бізнес партнерів.

 

Сервіс Energy Line Invest допомагає у найкоротші терміни сформувати досьє про будь-якого контрагента. Головною умовою є офіційна реєстрація компанії.

Наведемо приклад використання сервісу. Одного з клієнтів цікавила сфера “Розподілення газоподібного палива через місцеві (локальні) трубопроводи” у Полтавській області, а саме контрагент – АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПОЛТАВАГАЗ. Виконавши пошук на сайті, користувач знайшов це підприємство на сторінці https://energylineinvest.com/uk/rezyltatu-yur/?id=1588551, і переконався, що воно має офіційну реєстрацію та законно працює протягом 30 років.

Інформація про цю, та інші компанії надходить на сайт Energy Line Invest із різних державних джерел. Буквально за кілька хвилин на екрані з'являються всі необхідні дані про потенційного партнера. Перевірка юр особи допоможе убезпечити свій бізнес від небажаних наслідків. Адже співпраця з несумлінним підприємцем може негативно вплинути на репутацію вашої фірми. Сервіс працює відразу за кількома напрямками, серед них:

  • реєстр юр осіб;
  • документи із податкової служби;
  • реєстр судових позовів;
  • перевірка контрагента на факт банкрутства

Де розміщено базу підприємців України?

Сайт Energy Line Invest отримує інформацію виключно із державних джерел, тому можете не сумніватися у її достовірності. Сервіс регулярно оновлює дані, тому відомості завжди актуальні. Пошук інформації про потенційних та нинішніх партнерів, таких як АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПОЛТАВАГАЗ та інших, здійснюється в режимі онлайн. Щоб користувач не витрачав багато часу на вивчення можливостей сервісу, розробники подбали про простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Крім базової перевірки, відвідувачі сайту можуть скористатися послугою моніторингу контрагента. Таким чином, у разі появи змін у даних партнера ви зможете завжди бути в курсі справ та своєчасно прийняти найефективніші рішення.

Чи можна використовувати базу даних юридичних осіб безкоштовно?

Оскільки вдале партнерство має ґрунтуватися на довірі, багатьох підприємців цікавить питання, де отримати доступ до актуальних відомостей? Energy Line Invest надає всім охочим можливість перевірити потенційного партнера за кілька хвилин. Досьє на контрагента включає кілька вкладок, при цьому неавторизованим користувачам доступні дані, розміщені на першій сторінці. Щодо решти відомостей, то щоб ознайомитися з ними, необхідно пройти реєстрацію. Доступ до інформації можна буде отримати у будь-який час дня та ночі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99