Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ставки на кіберспорт: переваги та специфіка

Автор: Таня
10.06.2022 14:30

 
 
У рейтингах найбільш затребуваних спортивних дисциплін у букмекерських закладах найбільш активно просувається вперед – кіберспорт. У більшості країн кіберспорт офіційно розглядається як окремий вид спорту, тому всі солідні букмекерські контори обов'язково пропонують своїм відвідувачам обширні лінії та розпис на кіберспортивні поєдинки. 
 
 
Один з найкращих майданчиків, на якому бетери можуть розмістити ставки на кіберспорт за вигідними коефіцієнтами – це букмекерська контора ggbet зеркало, яка пропонує бетерам великий вибір кіберспортивних матчів. Професійні бетери вважають, що парі на кіберспорт здатні забезпечити гравцям солідний дохід за короткий ігровий відрізок.
 

Особливості ставок на кіберспорт

Поки що не кожен букмекерський заклад виділяє кіберспорт в окрему спортивну дисципліну, однак, однаково в тому чи іншому вигляді позиції для ставок на кіберспорт можна знайти практично в будь-якій БК. При виборі букмекерської контори для укладання парі на кіберспортивні події важливо звернути увагу на деякі ключові характеристики азартного закладу:
 
  1. Якість лінії – букмекерська контора має пропонувати гравцям максимальну кількість ставок на кіберспорт. Важливо, щоб букмекер забезпечував вибір позицій не тільки для топових подій, але і для менш затребуваних кіберспортивних поєдинків, включаючи регіональні турніри.
  2. Якість розпису – широкий асортимент ліній має поєднуватися з великим розписом на кожну кіберспортивну подію. Розпис має містити як позиції основних результатів, а й передбачати можливість ставок різні ігрові моменти. Наприклад, CS:GO – це можуть бути результати різних карт, а League of Legend позиції на «першу кров» або завоювання першої вежі.
  3. Високі коефіцієнти – величину котирувань на кіберспортивні події у букмекерських закладах часто визначає маржа. При високих показниках маржі коефіцієнти падають, а за низьких – зростають.
  4. Ліміти – обмеження букмекерських закладів, що лімітують розміри максимальних та мінімальних сум ставок. Частина гравців укладає парі на кіберспорт для розваги і для них цей обмеження не є проблемою, але для досвідчених беторів вони мають ключове значення.
  5. «Живі» парі – великі букмекерські контори всіма силами намагаються забезпечити гравців якісними трансляціями кіберспортивних змагань, адже багато беторів укладають парі на кіберспорт тільки в режимі лайв.
 
Визначити певні прибуткові стратегії ставок на кіберспорт досить складно, але кожен гравець може індивідуально розробити власну систему гри. Найкраще укладати парі на матчі великих міжнародних турнірів, яких обов'язково треба зарахувати – SLTV Starseries, Starladder, Raidcall, The International, DreamHack.
 

Види змагань з кіберспорту

 
Провідні букмекерські заклади надають гравцям можливість розміщувати ставки на численні різновиди кіберспорту. До провідних напрямків кіберспорту слід віднести Dota2 та CS:GO, але крім них є й інші популярні напрямки:
 
  • StarCraft;
  • PUBG;
  • League of Legends;
  • Overwatch.
 
Усі зазначені напрями обов'язково включаються провідними букмекерами в щоденні лінії кіберспорту.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99