Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


MacBook Pro - сучасні ноутбуки для професіоналів

Автор: Таня
24.05.2022 13:41

 
Кожна нова модель ноутбуків Apple викликає гарячі суперечки серед професіоналів та пересічних користувачів. Виробник використовує передові досягнення техніки, щоб зробити кожен пристрій ще потужнішим і продуктивним, а також покращити ергономіку та підвищити комфорт використання. Однак не всі технічні рішення стають вдалими, особливо з огляду на дуже високу ціну таких пристроїв. Ноутбуки Apple користуються популярністю серед професіоналів різних областей: висока надійність робить їх корисним інструментом для роботи із ресурсомісткими програмами.
 

 MacBook Pro з чіпами M1 Pro та M1 Max

 
У жовтні 2021 року компанія-виробник представила оновлену версію MacBook Pro: новий ноутбук отримав процесори останнього покоління, що зробило його найпотужнішим серед усієї лінійки Apple. Чіпи розроблені спеціально для пристроїв Mac, їх характеристики дозволять справлятися зі складними завданнями. Нові версії MacBook Pro представлені у двох варіантах розмірів: діагональ екрана була збільшена до 14 та 16 дюймів.
 
Придбати ноутбук macbook pro варто завдяки наступному набору характеристик:
 
  • інноваційні чіпи M1 Pro та M1 Max. Техніка Apple зробила крок до повного переходу на процесори Mac, у яких використовується 8 ядер продуктивності та 2 ядра ефективності. 10-ядерні пристрої мають безпрецедентну потужність, вони здатні працювати з величезними обсягами інформації;
  • збільшений час роботи без підзарядки. Новий MacBook Pro здатний відтворювати відео до 17 години лише за рахунок акумулятора. Виробнику вдалося на 7 годин збільшити час автономної роботи у порівнянні з попереднім поколінням;
  • збереження продуктивності пристрою під час роботи від акумулятора. Це дозволяє економити час під час роботи з великими масивами даних;
  • оновлена ​​клавіатура Magic Keyboard. У нових версіях виробник відмовився від незручної панелі Touch Bar і повернув фізичні клавіші, які виявились більш звичними та приємними у використанні для більшості користувачів;
  • дисплей Liquid Retina XDR з екстремальним динамічним діапазоном. Ретельно розрахований баланс яскравості та контрастності забезпечив живе зображення з природним кольоропередаванням та приємним сприйняттям.
 
Це лише деякі переваги, завдяки яким MacBook Pro завоював позитивні відгуки експертів та пересічних користувачів.
 
 

Чи є мінуси у нових ноутбуків Apple?

 
Як і раніше, основний недолік пристроїв преміального сегмента - висока ціна. Такий ноутбук вимагає по-справжньому великих вкладень, тому користувач має вирішити, чи дійсно йому необхідний повний набір функцій такого пристрою.
 
MacBook Pro призначений для професійного використання, тому для вирішення простих офісних завдань можна підібрати набагато доступніші за ціною моделі з досить ефективним набором характеристик. Також негативну реакцію користувачів викликала несумісність багатьох старих програм із новими пристроями.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99