Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


З чого розпочати ремонт у квартирі?

Автор: Таня
20.05.2022 10:07

 
Замислюючись про ремонт, часто виникає питання, в якій послідовності проводити оздоблювальні роботи. Все буде залежати від того, в якій квартирі відбуватиметься ремонт.
 

Квартири з чорновою обробкою в новобудові: основні етапи ремонту

 
І тут этапы ремонта квартиры залежатимуть від того, які роботи вже виконані забудовником. Бувають випадки, коли після забудовника потрібна груба чорнова обробка. Етапи можуть включати:
 
  • у разі перепланування – демонтаж, а потім монтаж несучих конструкцій;
  • підготовка стін для розведення електричної проводки;
  • заміна вікон;
  • підготовка та монтаж опалення, вентиляції, водопостачання та водовідведення;
  • оштукатурювання стін;
  • монтаж звукоізоляції, теплої підлоги;
  • стяжка підлоги.
 
Після того, як чорнова обробка буде завершена, у квартирі буде виконуватись фінішне остаточне оздоблення. Планування подальшого ремонту залежить від того, які матеріали будуть використовуватись для обробки. Черговість робіт може змінюватися у разі, коли стеля натяжна або з гіпсокартону. Двері можна встановлювати до та після обробки стін. По завершенню оздоблювальних робіт встановлюють розетки, вимикачі, освітлювальні прилади, плінтуси.
 

Капітальний ремонт квартири

 
Найчастіше такий вид ремонту проводиться в новобудовах, але й житлові квартири можуть піддаватися такому ремонту, особливо коли квартира купується на вторинному ринку або переходить у спадок. В цьому випадку в ремонті можуть бути такі етапи:
 
  • демонтаж та монтаж несучих конструкцій та перегородок;
  • розширення або, навпаки, зменшення дверних отворів;
  • у разі потреби заміна інженерних комунікацій - опалення, вентиляції, водопостачання та водовідведення;
  • заміна унітазу, ванни, раковини;
  • заміна та розведення електричної проводки;
  • заміна вікон і дверей;
  • оштукатурювання стін;
  • декоративне оздоблення стін;
  • монтаж вбудованих меблів.
 
У разі капітального ремонту варто винести з приміщення меблі, а також інші речі, оскільки вони можуть бути пошкоджені і заважатимуть під час ремонту. Щоб такий ремонт не затягнувся на роки, варто визначитися з виконавцем ремонту, намітити план дій та закупити будівельні матеріали. Якщо ви шукаєте надійного виконавця, то радимо перейти на сайт https://vscomfort.com.ua/ вже зараз.
 
У ремонті немає неважливих чи несерйозних робіт. Вивчіть заздалегідь всі можливі нюанси та деталі від А до Я, не полінуйтеся зробити це з усією відповідальністю та ретельністю, і тоді якісний результат не забариться!
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99