Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості та переваги агрохімічного аналізу ґрунту

Автор: Таня
29.04.2022 18:44

 
 
Агрохімічний аналіз ґрунту є комплексним дослідженням, за допомогою якого вдається точно визначити потенціал землі. Така процедура є вкрай важливою для аграрних підприємств, успіх яких залежить від кількості та якості врожаю.
 
 
Найнадійнішою компанією у сфері аналізу ґрунту є лабораторія «Агротест», яка здійснить хімічний аналіз ґрунту. Ця організація працює в аграрній сфері протягом багатьох років, за які встигла сформувати досвідчену команду відповідальних професіоналів, створити величезну кількість успішних проєктів та здійснити багато перевірок ґрунту. Клієнти довіряють цій організації, тому що вона спрямована на результат та не займається продажем добрив чи хімікатів.
 
Більш того, лабораторія компанії оснащена за останнім словом технології. Результат замовник отримує дуже швидко. Перейшовши за даним посиланням https://agrotest.com/poslugi/analiz-gruntu/ є можливість ознайомитися з великою кількістю інформації та переконатися в наявності сертифікату.
 

Які переваги дає комплексна агродіагностика ґрунту?

 
Завдяки такій процедурі вдається отримати низку показників, що дає підприємцю низку незаперечних переваг:
 
  • точне визначення стану ґрунту на даний момент;
  • отримання рекомендацій щодо поліпшення стану ґрунту з урахуванням його особливостей;
  • підвищення ефективності використання ресурсів;
  • оптимізація фінансових витрат та зниження розтрат;
  • підвищення родючості ґрунту;
  • такий процес автоматизований, що дозволяє за короткий термін отримати результат дослідження;
  • найрозгорнутий аналіз стану ґрунту.
 
Все це необхідно сучасному аграрію, тому що дає чудову можливість підвищити ефективність роботи підприємства.
 

Часті запитання про агрохімічний аналіз ґрунту

 
У грамотного аграрія за можливості скористатися будь-яким сучасним інструментом з'являється низка питань, відповіді на які допоможуть оцінити ступінь необхідності скористатися ними. Ось список найпоширеніших питань про хімічний аналіз ґрунту:
 
  1. Чи окупиться така процедура? Однозначно так, оскільки таке дослідження допоможе вжити заходів, які підвищать прибуток організації на 100-300$ га.
  2. Який час є оптимальним періодом щодо аналізу грунту? Це варто зробити не пізніше, ніж за 2 місяці до сівби. Так буде можливість покращити стан ґрунту.
  3. Чому рекомендації йдуть окремим замовленням від аналізу? Деякі клієнти віддають перевагу самостійній розробці схеми поліпшення стану ґрунту, тому послуга є додатковою.
  4. Чи можна зробити агрохімічний аналіз після введення добрив? Така дія небажана, тому що може виявитися марною витратою коштів. Краще зробити аналіз до внесення добрив, після чого підібрати потрібний варіант.
  5. Чи може після зимового періоду значно змінитись співвідношення азоту в ґрунті? Такий варіант дуже малоймовірний, тому що температура не впливає на склад даного елемента в ґрунті.
  6. Чи можна відібрати пробу ґрунту для аналізу взимку? Це можливо в тому випадку, якщо земля не промерзла і до ґрунту є доступ.
  7. Чи є можливість зробити агрохімічний аналіз ґрунту після посіву, вже восени? У такому разі результат дослідження принесе плоди лише наступного року, оскільки впливати на вже наявний урожай не можна.
 
Для того, щоб скористатися можливістю проконсультуватися з досвідченим агрохіміком, достатньо заглянути на сайт компанії «Агротест».
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99