Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги і недоліки демо-рахунку Forex

Автор: Таня
23.04.2022 12:15

 
 
З одного боку, торгівля на ринку Форекс є дуже прибутковим бізнесом, з іншого боку це може бути дуже складним інвестиційним рішенням. Тому трейдерам-початківцям настійно рекомендується спробувати демо-рахунок Форекс. Демо-рахунок Форекс має деякі переваги та деякі недоліки.
 
 
На демо-рахунку є всі інструменти, що використовуються у реальній торгівлі. Він допомагає трейдерам отримати всі необхідні знання та досвід для успішної торгівлі. Форекс-брокери найчастіше пропонують такі демо-рахунки в Інтернеті, щоб залучити більше клієнтів. Оскільки demo szamlat має свої переваги та недоліки, трейдерам настійно рекомендується бути дуже обережними навіть під час практичної торгівлі.
 
Поговоримо про переваги демо-рахунків Форекс. По-перше, вони дозволяють трейдерам ознайомитися із торговою платформою. Отже, ці рахунки виступають як ідеальний інструмент навчання в процесі вивчення торгівлі на ринку Форекс. По-друге, вони дають трейдерам уявлення про злети та падіння ринку Форекс, дозволяючи їм зрозуміти, як коливаються ціни валют у реальній торгівлі. За допомогою цих рахунків трейдери можуть робити достовірні оцінки ймовірності прибутку та збитків, пов'язаних із цим бізнесом.
 
З іншого боку, за допомогою цих рахунків трейдери можуть робити достовірні оцінки ймовірності прибутку та збитків, пов'язаних із цим бізнесом.
 
З іншого боку, ці рахунки мають і недоліки. По-перше, вони не є реальною угодою, оскільки годяться лише для тренування. Іншими словами, трейдерам не потрібно нічого ставити на кін. Тим часом, брокери пропонують такі демо-рахунки, які не пропонують реальних і таких самих котирувань, як на реальних торгових рахунках. Вони працюють як пристрілювальні майданчики, тому, якщо ви промахнетеся, вам не доведеться нічого втрачати.
 
Суть демо-рахунків у тому, що завжди краще пройти через тестування, а не стрибати у реальну угоду, будучи погано підготовленою. Хоча демо-рахунок Форекс має всі можливості реального рахунку, він все ж таки не є реальним. На них використовуються лише віртуальні гроші, а не реальні. Причина, через яку брокери пропонують такі рахунки, полягає в тому, щоб залучити більше клієнтів. Проте ці рахунки мають цінність, і нові трейдери мають їх випробувати. Навчання та тренування роблять вас добре підготовленим для початку нової справи. Так само і з торговими рахунками Форекс. Трейдерам наполегливо рекомендується серйозно поставитися до цих рахунків і вивчити все, як слід, щоб отримати максимальну користь з торгівлі на Форекс. Ці рахунки – відмінне джерело для розширення ваших знань про торгівлю на Форекс та вироблення відмінної тактики, яка життєво необхідна для торгівлі на Форекс.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99