Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Поради щодо вибору тепловізійного прицілу

Автор: Таня
09.04.2022 21:27

 
Стеження за здобиччю далеко не завжди відбувається у сприятливих умовах, інколи воно проходить у сутінках, коли розглянути окремих особин неозброєним поглядом досить складно. А ще ввечері й, тим більше вночі, непросто розглянути об'єкт свого стеження. І добре, якщо йдеться про зайця, а не про агресивного кабана. У всіх цих ситуаціях на користь може піти тепловізійний приціл – технологічний пристрій, який фіксується на зброї та допомагає виявити та ідентифікувати живі об'єкти.
 

Тепловізійний приціл: особливості та переваги

 
В основі тепловізійного прицілу знаходиться приймач інфрачервоного випромінювання, який уловлює теплове випромінювання всіх об'єктів, що захоплює об'єктив. Це і ґрунт, і рослини, і, звичайно ж, птахи, тварини та люди. Тепловізор бачить тепло тіл досить чітко, а іноді може вловлювати навіть сліди об'єктів, що були на конкретній території трохи раніше. Йому під силу:
 
  • виявляти об'єкти в непроглядній темряві (на відміну від приладів нічного бачення);
  • виявляти об'єкти в умовах туману, невеликих опадів, задимленості;
  • виявляти цілі крізь досить густу рослинність;
  • давати більш чітку картинку, ніж прилади нічного бачення, і бачити при цьому більше.

До речі, якщо ви хочете придбати хороший тепловізор, то радимо перейти за посиланням https://grand-pulsar.com.ua/teplovizor-pulsar-axion-2-xq35, не гаючи часу.

 

Тепловізійний приціл: як вибрати найкращий прилад?

 
Оцінюючи вперше асортимент тепловізійних прицілів можна легко розгубитися. Але насправді для вибору потрібно оцінювати кілька основних характеристик:
 
  1. Ім'я виробника. Не варто довіряти ноунейм продукції, краще заплатити трохи більше, але бути впевненим у якості.
  2. Роздільна здатність матриці. Цей показник безпосередньо впливає на чіткість, розміри приладу від нього не залежать. Отримати інформативну картинку можна за умови роздільної здатності не менше, ніж 240х180.
  3. Розмір об'єктива. Більші розміри корелюються з більшою мірою збільшення і, відповідно, з дальністю можливого виявлення мети. Але при цьому сильне наближення знижує кут огляду та ускладнює застосування приладу на малій відстані.
  4. Дальність дії. Сучасні прилади можуть виявляти об'єкти з відривом до 3 км, але початківцям зазвичай достатньо 700-1200 м.
  5. Частота кадрів. Любителям динамічної стрільби варто подбати про те, щоб цей показник був на рівні 50-60 Гц і вище, інакше картинка буде «гальмувати».
  6. Тривалість роботи без заряджання. Більшість моделей працюють автономно не більше 6 годин і для звичайного використання цього цілком достатньо. Існують моделі, які можуть залишатись функціональними до 14 годин.
  7. Характеристики корпусу. Дощ чи сніг – це не рідкість. Тому краще придбати прилад, який буде зроблений із високоміцних матеріалів, стійких до пилу та води.
 
У спеціалізованому інтернет-магазині ви можете придбати прицел с тепловизором з гарантією. У таких магазинах представлені найкращі моделі від всесвітньо відомих виробників, які порадують власника чудовою якістю картинки в різних умовах, а також тривалим терміном служби. 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99