Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як заощадити на газопостачанні у Рівному

Автор: Ruslana
30.03.2022 17:27

Знову прийшла платіжка с декількома нулями? Жителям міста Рівне, як і іншим містам України, ще з літа минулого року доступна зміна постачальника газу. Саме ця зміна допоможе платити якщо не менше, то у зручний спосіб або рівними частинами протягом року.

Як це зробити та отримати вигідний тариф на газ? Рівне – місто енергетиків, тому недоцільно переплачувати за «блакитне паливо», особливо, коли є шляхи до заощадження.

Як проходить процедура зміни постачальника?

Все дуже просто. Вам потрібно обрати нову компанію-постачальника та написати заяву про приєднання. Зв’язуватись зі старим постачальником для розірвання договору не потрібно – нова компанія зробить усе замість вас. Такою компанією для мешканців м. Рівне може стати «Рівне Газзбут» (підрозділ великої всеукраїнської групи компаній «Твій Газзбут»).

Для під’єднання до клієнтської бази потрібно надати лише три документи: паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер та право власності на квартиру або приватний будинок. Заяву можна завантажити на офіційному сайті або заповнити, як звичайно, у відділенні компанії (їх по країні понад дві сотні).

Все он-лайн: нічого не зрозуміло

Все дуже просто, не потрібно хвилюватись – розбереться навіть бабуся. Сайт, на якому кожен абонент отримує «Особистий кабінет» дуже зрозумілий. На ньому можна:

  • Передати показання лічильника.
  • Сплатити як за газ, так і його доставку.
  • Контролювати рахунки.
  • Та навіть придбати ліцензійне газове обладнання: газові котли, водонагрівачі, лічильники, конвектори, димоходи і таке інше.

Для більш просунутих користувачів є ще такі засоби контролю рахунків, внесення показників та сплати послуг:

  • додатки для мобільних телефонів (як на iOS, так і на Android);
  • боти у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Якщо вам зручніше вести комунікацію з представниками компанії, ви можете:

  • дзвонити до call-центру та вирішувати усі питання з менеджером у телефонному режимі;
  • звертатися до одного зі 120 клієнтських просторів;
  • відвідувати будь-які з 230 відділень компанії «Твій Газзбут».

Як платити дешевше?

Щоб заощадити, можна обрати найвигідніший тариф. Найчастіше клієнти компанії «Твій Газзбут» обирають такі тарифні плани:

  1. Річний. З фіксованою ціною та сплатою за фактом споживання.
  2. Рівномірний платіж. Ціна фіксується на рік, а абонент сплачує за спожитий газ рівними частками кожного місяця року – однаково як в червні, так і в лютому.

Заощаджуйте, обирайте вигідні тарифи, передавайте показники лічильника зручними способами, сплачуйте он-лайн та змінюйте постачальника «блакитного палива» легко!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99